Lupasin tuossa töissä ollessani vähän muokkailla ja päivitellä tätä sivua. Nyt kun on se vähäinen kuvavarasto käytössä mikä koneelleni on kertynyt kevään jälkeen. Harmittaa kun ei ole aikaisemmin tajunnut valokuvata töitäni, nyt niitä on maailmalla unohduksissa.

Tässä on nyt kuitenkin muutama kesän aikana valmistunut.

185079.jpg

 Tällä huivilla opettelin salomonin solmut. Löysin niitä niin monesta blogista, että pakkohan se oli kokeilla itsekin. Aika nopeasti pääsin juonesta kiinni ja tämän jälkeen huiveja on tullut pari lisää. Lanka on Papurikosta tilaamani Schachenmayr Nomotta Bambino, aivan ihana lanka; pehmeä ja ei kutita. Valkoisessa langassa on pieniä keltaisia, punaisia, sinisiä ja vihreitä pilkkuja.

185086.jpg

Veljenpoikani 9 v ja 7 v halusivat itselleen pontson. Äiti ihmetteli "tilausta" hieman, mutta tätihän neuloi. Malli oli Novitan mallista mukaeltu ja lankana Isoveli. Toinen poika sai harmaan ja toinen sammaleen vihreän, kumpikin mielivärinsä.

185100.jpg

Tässä kummitytölle menossa oleva synttärilahja. Salomonin solmuja taaskin (ovat niin mukavan nopeita tehdä) ja lankana 7 veljestä pätkävärjätty.

Kesälomalla kiertelin "suuren maailman" lankakauppoja. Kävin Korialla Novitan tehtaanmyymälässä pari kertaa ja Helsingistä löysin Menitan. Tyttären kanssa pengottiin kaupan valikoimia ja olin tulla höperöksi lankapaljoudesta ja sen ihanuudesta. Täällä Savossa kun langat löytyvät lähinnä markettien hyllyistä - ja ne on aina Novitaa. Rahaa kului, mutta nyt on lankoja vähäksi aikaa.

Suurkiitos kaikille tervetuliaistoivotuksista! Ne olivat todella mieltä lämmittävät. Vaikka itse selailen neuleblogeja päivittäin, en olisi uskonut, että sivuillani olisi käynyt niin moni jo ensimmäisen päivän aikana! Tänne blogimaailmaahan tuli kuin kotiinsa.

Mutta ei auta, kotityöt ei koneella istuen tule tehdyksi. On käytävä kyökkihommiin ja sitten niistä päästyäni istahdan taas neulomaan! Tapaillaan taas.