Tänä aamuna ompelin tarranauhat kiinni näihin tumppuihin. Lapsukainen saa tästä työlapaset. Lankana on omenanvihreä seiskaveikka, puikot oli 3,5. Nämä vain vaativat vielä vähän tuotekehittelyä. Pitää tehdä seuraaviin lapasiin pidempi tuo päälle tuleva yläosa ja käydä ostamassa kapeampaa tarranauhaa. Sitten voisi onnistua paremmin.

254490.jpg

Ja koska arvelen/tiedän, ettei kukaan ostanut minulle syntymäpäivälahjaksi lankaa, niin minun oli itse tehtävä se! Postissa alkavat jo tervehtiä kuin vanhaa tuttua..... Osa on peräisin Vihreästä vyyhdistä ja osa Get Knittedistä. Engelsmannin langat taisivat tulla hieman kalliiksi, tämä meni nyt oppirahojen maksamiseksi.

254498.jpg

Sukkia olisi siis tarkoitus tehdä. Jälleen.

Tänään astuu voimaan viikonlopun yli kestävä blogihiljaisuus. Huomenna töiden jälkeen lähdemme vuokramökille, jossa internetin ihmeellinen maailma on kuin kaukaista unta. Joten postauksiakaan ei tule. Ja sitä paitsi, 85 v juhlathan ovat niin ankarat, ettei tietokoneet edes tule mieleen! Palaillaan astialle sunnuntai-iltana tai maanantaina. Mukavaa viikonloppua!!