Eilen illalla oli aivan ihanat joulujuhlat. Kesken  hartaimman joululaulun kuului kirkas lapsen ääni; Kato (kerhon tätin nimi) miun iskä ja äiti istuu tuolla! Ja paimenet rupesivat tappelemaan kesken jouluevankeliumin.... Yksi paimenista suuttui ja istahti  lavalle, eikä lähtenyt sieltä esityksen päättyäkään, vaikka äitikin  yritti houkutella. Meidän 5v oli sen verran ujo, ettei uskaltanut osallistua tappeluun vaikka se vieressä tapahtuikin. Lauloi vain ja leikki joululauluja. Ja tarkasti välillä, että molemmat mummot ja ukit sekä äiti, isä ja täti näkevät, että hän on lavalla ;) Toden totta, taas sain palan joulumieltä, oli niin kiva katsoa lasten riemua.

Kotona iskee joulupaniikki.

299626.jpg

Kyllä, pölyhuiska kuuluu kuvaan mukaan! Siivous ja kolmet sukat, siinä on urakkaa ensi viikonloppuun ja viikollekin. Sekä kinkun paisto, laatikoiden teko, lahjojen paketointi ja perille vienti ja...... ja....... Huh, jos ottaisi rennon otteen ja tekisi vain sen mitä on pakollista, tulee se joulu vähemmällä hössötykselläkin.

Blogiarpajaisten palkinto on postin seurannan mukaan jumittunut Tampereen lajittelukeskukseen. Sitä ei siis voi vielä esitellä täällä, Kpupulta menisi ylläri pilalle.

Eilen postista tuli lankaa Saksan maalta. Sukkalangat olivat vähän halvempia kuin kotomaassa. Se mitä niistä tulee paljastuu vasta joulun jälkeen, itsellenikin.

299636.jpg

Ihanaa, huomenna on perjantai, viikonloppu alkaa ja rakas Mies on jälleen kotona!