Muutama päivä maailmalla menee niin nopeasti. On niin kiva käydä aina Lapsukaisten eli Tyttären ja Vävyn luona, että aika kuluu kuin siivillä. Mutta oli ihan kiva tulla kotiinkin ja käydä omassa saunassa.

Konsertti oli upea! Vaikka meikäläinen ei ennen Moody Blues fani ollutkaan, niin Night in the white satin kuultuna livenä.... wau! Kylmä kulki pitkin selkäpiitä. Muutenkin tunnelma Helsingin jäähallissa oli hieno, yleisöä oli melkein joka penkki täynnä.

Tiistai-iltana kuljin pitkin Jumbon Anttilan lankaosastoa ja valittelin Miehelle, ettei täältä löydy mitään sellaista jota haluaisin. Mies siihen totesi, että pitäisikö ajaa kotiin Kouvolan kautta. Minähän olin valmis kuin tinamies sotaan, sillä matkan varrelle jäi silloin myös Korian ABC ja Novitan tehtaanmyymälä! On se sitten kultainen tuo minun Mies, ajatteli vaimorukan lankatarvetta (siis mitä tarvetta, kaikki paikat lankaa täynnä...)!! Samalla myös juolahti mieleeni, että Porvoossahan on Tekstiiliteollisuuden myymälä, Lankakauppa, siellä voisi käydä myös matkan varrella. Ei tiennyt Mies parka mitä lupasi!!

Porvoossa oli ensin pakko käydä WSOY:n tehtaanmyymälässä. Tarjouskorit oli aika köykäiset, olivat varmaan ajatelleet, että kirjoja menee kyllä joulun alla ihan normaaliin hintaankin. No, jotain Steelejä löysin Tyttärelle ja jonkun rompsun myös itselleni. Miettikääs siis, jos naisten lehti maksaa noin vitosen ja romaanin saa kolmella eurolla, kummastakohan on enemmän iloa???

Lankatalo löytyi helposti, vaikka meillä ei ollut kuin jonkinlainen harmaa aavistus missä sen pitäisi olla. Meikäläinen nappasi korin ovensuusta ja ilmoitti heti Miehelle, että nyt tämä on aivan liian pieni tähän kierrokseen. Sitä se oli Mieskin arvellut. Muutama kerä löytyi, Mies kyllä istahti siinä samassa kun kuuli kassakoneen loppusumman.

290833.jpg

Merinosilkistä tulee se täydellinen huivi itselleni, Austermanin Step-langasta terveysvaikutteisia sukkia pukinkonttiin ja vihreästä Alpacasta toinen versio kietaisuneuleesta Tyttärelle ( tämähän oli se oikea väri, Lapsukainen, olihan?). Vaalean sininen alpakka muodostuu joskus joulun jälkeen neulepuseroksi itselleni. Jeps, niin paljon suunnitelmia, niin vähän aikaa =(.

Hobboksin hyllykin löytyi Porvoosta.

290835.jpg

Huivikirjaa pyörittelin vähän aikaa, oli sen verran arvokas. Mutta sitten lupasin Miehelle, ettei minulle tarvitse ostaa muuta joululahjaa, jos saan tämän kirjan. Neuleen neljä vuodenaikaa-kirjan löysin Jumbon Kirjatorilta, se ei maksanut paljoakaan. Niin, ja sitten ostin vielä Addin pyöröpuikot vielä Porvoosta, että voitte varmaan kuvitella, ettei sieltä ihan kympin vilautuksella selvitty ;)

Korialla olin jo niin onnesta ymmyrkäisenä, etten löytänytkään mitään lankaa ostettavaksi. Ostin kyllä parit lasten puikot, minusta ne käyvät niin hyvin jonkun kaulahuivin tekemiseen.

290880.jpg

Antti Tuiskun joululevy piti ostaa Jumbon Anttilasta kun oli niin hyvässä tarjouksessa!

Ai niin, ostinhan minä sitten niitä "tavallisia" lankoja Prismoista.

290883.jpg

Nalle Coloria tarjouskorista Jumbosta ja Huopasta omasta Prismasta, lupasin tehdä Tyttärelle kassin huovuttamalla. Saa nähdä miten onnistuu, ei ole tullut ennen kokeiltua. Rakas Lapsukainen, käykö tämä väri??

Neuloin minä vähän matkustaessa. Yhdet sukat valmistuivat kokonaan, toiset viittä vaille valmiiksi. Mutta niistä enemmän vaikka sitten huomenna.