Tänään innostuin viimein etsimään komeron kätköistä meidän joulukyntteliköt. Virittelin ne sitten ympäri huushollia joululaulujen soidessa. Tämäkään ei saanut yhtään joulumieltä nostamaan päätään. Kyselinkin Mieheltä pitäisikö ruveta hullunlailla siivoamaan ja touhuamaan, josko sitten joulu tulisi paremmin. Mutta, mutta... olen sen verran laiska, ettei tämäkään innosta. Toki meillä siivotaan jouluksi, mutta ei vielä ja ei ainakaan kaikkia kaappeja!

Istuskelen taas yksinäni sohvalla ja neulon. Mies lähti ajelemaan työmaalleen etelään. Olisi taas yksi "itsenäinen ja itsepäinen" viikko edessä, onneksi on valmiiksi mietittyä ohjelmaa tälle viikolle.

Äsken väänsin nämä sukat loppuun. Ei siinä mennyt kuin vartti, niin valmista tuli. Olivat jääneet niin vähän vaille.

294479.jpg

Lankana on Opalin väri kameleontti. Ihan perusperus sukat alkoivat jo kyllästyttämään, näihin piti keksiä jotain nopeatekoista, niinpä varsi ja jalan päällinen on kahden silmukan palmikkoa. Kolmepuolikkaat ebenpuikot ovat taas työnsä tehneet. Nyt on käytävä joulupukin juttujen kimppuun. Sitten pitäisi tehdä vielä inventaario, miten monet sukat on ennen aattoa tehtävä.