Tämä aamu alkoi reippaasti. Suoritin 45 minuutin rivakan lenkin lumikolan perässä. Ja sitä lunta riitti! Ja uusi reippailu (n. 10 min.) alkoi, kun tulin kotiin kauppareissulta. Oli kaupungin aura-auto jotenkin erehtynyt ja käynyt putsaamassa meidän tien. Tavallisesti sitä odotellaan vasta kolmen  päivän päästä lumisateista. Tie on varmaankin siinä Ö-hoitoluokassa ;)

Illalla tein uutterasti käsitöitä, ihan niin kuin lupasin ( ja join sen lasin viiniäkin ). Välillä oli ihan PAKKO saada tehdä sukat, muutenhan minä olisin vaikka menehtynyt vieroitusoireisiin =)

363463.jpg

Olga-sukat, koko 38-40

lanka Online Supersocke, 50 g

puikoilla silmukoita 14, puikot 3,5 eben

Tiedän, ne Vävyn lapaset oli listalla nro 1, mutta kun se lanka on niiiiin ikävää neulottavaa, niin lapaset valmistuu noin kerroksen päivä vauhdilla. Älä huoli Vävy, kyllä ne on valmiina ja mukana, kun sinne päin tullaan :)

Ja sitten ne hairahdukset. Aamupäivällä kun lähdin hakemaan kioskilta sen loton jättipotin (joo, joo, meidän se on) ja Ilta-Sanomat (siinä oli juttu Miehen työmaasta), niin vanha palvelijani ooppeli ajeli jotenkin kummallisesti. Se halusi ihan välttämättä keskustaan ja lankakauppaan. Ei auttanut, vaikka kuinka yritin selittää, että meillä kyllä niitä lankoja riittää.....

363484.jpg

Mies tilasi toiset Step-sukat tässä jokin aika sitten ja lähdin hakemaan niihin yhtä lankakerää. Jostain syystä  hyllyltä hyppäsi mukaani muutama muukin kerä ;) Punasävyisestä Stepistä teen äidilleni sukat, hän piti niin joululahjaksi saamistaan (vaikka ne olivat kyllä Supersockea). Äiskän 60-vuotispäivät lähestyvät, joten lahjaksi tulee varmaankin jotain neulottua. Ja tuo Marks&Kattens Multimohair, se kun oli niin minun värinen, niin pakkohan se oli ottaa mukaan. Rakas Mies, tienaa vaan vähän lisää...... (Lupaan, että ensi viikonloppuna en käy lankakaupassa, minähän olen silloin töissä, sitä toimiston muuttoa tekemässä.)

Äidistä puheen ollen, ei se omena niin kauas puusta katoa. Jos meikäläinen kerää lankoja magneetin tavoin luokseen, niin äiti-kulta se ostelee kankaita, etenkin verhokankaita! Tänään menin lainaamaan ompelukonetta, mutta en saanut sitä mukaani, kun äidillä oli ompelukset kesken. Oli taas löytynyt halpoja kankaita kangaskaupasta!