PostiPate oli ihmeissään kun ei saanut tungettua laatikkoomme kaikkea postia. Onneksi Mies oli kotona ja pihamaalla, niin sain paketin suoraan kotiin!

348657.jpg

Voitin Koukuttajan blogissa arpajaispalkinnon, joka oli mahtava. Kiitos siitä!! Lanka oli minulle entuudestaan tuntematonta, on siis kiva kokeilla sitä. Ja nuo Kool-Aidit! Niistä olin erittäin otettu. Olen ihastellut muiden blogeista itse värjättyjä lankoja, nyt pääsen kokeilemaan värjäystä itsekin. Olisiko kellä antaa vinkkiä siitä, miten paljon lankaa noilla kuudella pussilla voi värjätä? Kiitos vielä kerran Koukuttaja!

Tänään pääsin "hemmoteltavaksi" hierojalle, tosin ihan lääkärin määräyksestä. Oli niin kiva vain olla, ainoastaan ne todella kipeät kohdat jaloissa laskivat nautinnon tasoa ;) Pyysin samalla selluiittihieronnan, mutta saamatta jäi, keskityttiin vain lihaksiin. Siis mitä, onko niitä lihaksia minulla??? =)

Ja sitten vielä lisää hemmottelua ;) Eilen illalla sain armaan Mieheni viikon lomalle kotiin! Oli taas niin kiva nukkua nenäkkäin. Täytyy ottaa tästä viikosta kaikki irti, sillä ensi keskiviikkona on taas itku ja kolmen viikon ikävä.

Käsitöitä tein eilen sen verran, että sain taiteellisuuksista sen mustan valmiiksi. Mutta se on vielä hetken salaisuus-juttuja, joten kuvaa saatte siitä myöhemmin.