Tänään on mieliala vaihdellut laidasta laitaan. On ollut tosi hyviä hetkiä ja iloa sydämen kyllyydestä, mutta hetken maailma pysähtyi ja järkytys ja hämmennys valtasi alaa. Miun aidoli, Kirka, oli kuollut. Hieronnassa ollessani oli puhetta, että taivaalliseen soittojengiin tarvitaan nyt jostain syystä tosi hyviä tyyppejä; ensin sinne lähti Aki Sirkesalo ja nyt Kirka meni perästä. Onneksi sentään musiikki jää, vaikka heitä ei enää livenä pääsekään näkemään.

Mutta oli tänään paljon iloakin. PostiPate oli sullonut "lievää" väkivaltaa käyttäen minulle tulevan maxikirjeen lukittuun laatikkoon (sinne ei välillä taivu edes tavan kirjeet ;). Ja mitä ihanuuksia se sisälsikään! Voitin vähän aikaa sitten arpajaisissa Pientä Niperrystä-blogissa ja tänään tämä mukava voitto saapui sitten ilahduttamaan.

370516.jpg

Boston-lankaa en ole koskaan kokeillutkaan ja huomaa värin sointuvuus keittiöpöydän poppanaan! On nimittäin just minun värinen lanka. Ja langalle sopivat bambupyöröt. Kiitos kovasti Eusu, lahjasi ilahdutti minua paljon!! Vielä on harkinnan alla, teenkö itselleni tumput vai miksi muuksi kerät haluaisivat. Ovat kyllä ihanan pehmeitä.

Ja sitten; da-daa! Fanfaareja! Vävyn lapaset ovat vihdoin ja viimein valmiina.

370527.jpg

Lapaset, koko ison miehen

lanka, 7veljes ja Lolita, yhteensä 60 g

puikot 4

Vävylle oli varmaankin tehty pidempi kaulaliina, kun lapaset piti rakentaa kahdesta langasta. Nämä "lapion" lämmittimet (sorry Vävy, ei millään pahalla :) näyttävät jotenkin hassuilta, mutta ovat testattu Miehen käteen ja olivat passelit, siis ilman peukaloita silloin. Mutta ovat ne hiukka isommat kuin mitä minulle pitäisi tehdä ;) Lupasin polttaa lopun langan, tästä langasta en enää neulo mitään!!

370535.jpg

Huomatkaa nirhaumat rystysissä. En ole käynyt tappelemassa kenenkään kanssa, vaan ommellut pitkäpistotyötä. On aika kovaa se kangas...