Aamulla saattelin Miehen lentokoneeseen ja jäin kolmeksi viikoksi kotiin ypöyksin. On jälleen niin kovin hiljaista. Ensi yönä sitä pyörii väkkäränä peiton alla, menee vähän aikaa ennen kuin taas oppii/tottuu nukkumaan yksin. Ei hyvä, mutta minkäs teet.

Eilen illalla telkkaria katsoessa sain tehtyä itselleni pipon. Lauantaina ulos lähtiessä en löytänyt kaapista sopivaa tai hyvän väristä, joten sellainen piti sitten vääntää itse.

416523.jpg

Pipo 2o2n ribbiä, silmukoita 80

Lanka Online Iceland, väri 18, 50 g

Puikot 6 mm bambupyöröt

Sain pipon tehtyä melkein kavennuksiin asti, kun sohvalta alkoi kuulua hirveä älämölö. Puikko oli poikki! Äkkiä piti etsiä samankokoiset sukkikset ja pelastaa silmukat niille. Ja sitten tutkimaan vahingot. Onneksi puikko ei mennyt poikki, vaan kaapeli oli irronnut puuosasta. Sen saa helposti korjattua, kunhan vain käy ostamassa kaupasta sopivaa liimaa.

Hyvä, nyt oli siis sopiva pipo, mutta kaulaliina oli nyt väärän värinen. Onneksi valmiiden töiden varastossani oli jo ennen joulua tehty huivin tekele. Silloin ajattelin sen jollekin pienelle tytölle, mutta itselleni se oli armottoman lyhyt. Päättely siis auki ja jatkoin huivia yhden lankakerän verran. Yhteensä huiviin siis kului 150 g samaa Iceland lankaa.

416530.jpg

Tätäkin työtä tehdessä sattui vahinko. Seiskan ebenpyöröt päättivät kanssa mennä rikki ja niistä irtosi kaapelin ja puikon välissä oleva metallinen holkki. Tännekin siis liimaa, kun sitä joskus kotiin saadaan. Kohta meikäläisen puikkokorjaamolla alkaa olla tungos!

Ja mitähän kuuluu meikäläisen kämmekkäille, jotka piti tehdä töihin lämmikkeiksi. Ne villiintyivät ja halusivat muodostua joksikin ihan muuksi.

416563.jpg

Sukat 5v. ystävälleni, puikoilla 10 s, yht. 40 s

Lanka Regia 4 fädig, 35 g

Puikot 3 mm eben

330114.jpg

Varsi valepalmikkoa, muuten ihan perussukat. Olin tehnyt toisen varren ja kokeilin sen riittävyyttä. Totesin, että lanka kutittaa ihan mielettömästi meikäläisen herkkää hipiää ;(  Minähän en hevillä suostu purkamaan mitään, joten varsista piti kasvatella jotain muuta.

Kaikki työthän kartuttivat hamsteritiliäni, eli lisäystä tuli viikonlopun aikana 135 g. Kun entinen saldo oli 475 g, niin lopulliseksi saldokseni jää 610g. Eli 50 g:n keriä reilut 12 kpl. Ei mikään päätä huimaava saldo, mutta kun tavoitteena oli pelkästään olla käymättä lankakaupassa, niin siinä kyllä onnistuin. Vaikka kuuta on vielä kaksi päivää jäljellä, niin en usko enää saavani valmiiksi mitään, joten tilanne on luultavasti lopullinen kohdallani. Ja kun on kyselty pudotuspelistä, niin ei kiitos. Minä haluan jo lankaostoksille, vaikka Ikean laatikko ei kovin paljon vajentunutkaan!