minulta, kun kasasin lankoja eri lanka liikkeissä, vai Mieheltä, joka ei repinyt minua pois niistä????

549360.jpg

Ensimmäiset ostokset suoritin Korian tehtaanmyymälässä, josta löysin Bambun pussilankaa (kilohinta alle puolen siitä mitä kerinä) ja kolme kerää mohairlankaa (hmm.... nimi?? muistinmenetys.... pätkii....)huiviksi. Miehen vika! Mitä ajoi ihan vapaaehtoisesti Kouvolan kautta etelään, moottoritietäkin olisi päässyt ;) Porvoossakin pistäydyttiin Lankatalossa, mutta uskokaa tai älkää, sieltä kävelin aivan tyhjin käsin pois. Olisin ostanut laukunsangat, mutta en löytänyt mieleisiä ja mitään ihan-pakko-ostaa-lankojakaan ei hyllyistä hyppinyt esiin.

Seuraava etappi reitillä olikin Menita. Sieltä piti etsiä niitä samaisia sankoja, mutta olivat myyneet kaikki pois. Niinpä piti tyytyä kolmeen kerään Dropsin Alpacaa, jotka jossain vaiheessa haluavat huiviksi. Minulla olisi ollut kaksi kantajaakin (Mies ja Vävy), mutta jokin apatia oli iskenyt.....

Perjantaina sitten satutettiin reitin varrelle Vihreä vyyhti, olinhan tilannut sinne haettavaa lankaa (viisi alimmaista kerää on niitä yllätyskeriä, ihan kivoja). Ja samalla ostin muutaman ylimääräisen Onlinen pätkärääkätyn kerän, sekä saman tekijän bambusukkalankaa, ne halusivat niin Savoon! Omistaja itse oli palvelemassa ja samalla sain kiitettyä henkilökohtaisesti puikkojen vaihdosta. Puikkoarsenaaliakin päivitin, 4mm ebenit ja 3mm ruusunpuupyöröt. Huomasin juuri, että kuvasta puuttuu yksi kerä, aloitin siitä sukkia tullessa. Yhdet sukat sain valmiiksi mennessä ja perillä. (Huom. Lapsukainen ja Vävy; se sukka oli valmis ennen Lahtea!)

Mutta oli tämä reissu muutakin kuin lankoja ja lankakauppoja! Käytiin ehkä muutama muukin liike shoppailureissulla, muuta ei jäänyt minulle käteen kuin Porvoossa WSOY:n myymälästä kirja, jossa oli neulottuja pehmoleluja (nimi ja kuva löytyy ehkä huomenna). Mies ei saanut ostettua sitä, mitä lähti hakemaan kun myyjät ei halunneet Gigantissa palvella. Siinä vaiheessa mekään ei haluttu ostaa ;(

Mutta Semmareiden konsertti..... se oli taas jotain älytöntä, siis positiivisessa mielessä. Mahtava meno,  yleisöä tupa täynnä ja huumoria.... sitä riitti. Jos Semmarit ilmestyy paikkakunnallesi, niin kannattaa mennä katsomaan. Ehdottomasti! Siitä konsertista palaat varmasti hymy huulilla, hyräillen kuultuja kappaleita. Ja pakkohan niitä oli ostaa kotiinkin. (Ei kai ole vaikea arvata, mitä kuunneltiin kotimatkalla ;)

549466.jpg

Huomenna kuvia valmistuneesta sukkaparista ym. jos muistan päivittää. Mies on nimittäin viimeistä päivää taas kotona ennen työputkea. Meinattiin nauttia kaksistaan elämästä, kodista ja toisistamme ;)