Palasin illalla kotiin, mikä yllätys odottikaan sähköpostissani. Olin voittanut Zeskan sukka-arpajaisissa palkinnon. Kivaa!

Muillakin blogistaniassa näkyi olevan lankalauantai ihan kirjaimellisesti, niin minullakin. Aamulla kun olimme saaneet silmät auki ja aamupalan naamaan, niin Lapsukainen ja Vävy veivät kiltisti äitimuorin keskustaan ostoksille. Vävy parkkeerasi auton melkein Menitan oven eteen, ettei olisi niin pitkä matka kantaa suunnattomia ostoksia palatessa ;) Yllätys olikin melkoinen, kun en saanut edes muovikassia täyteen.

503991.jpg

Tuo kauhean värinen Regia on menossa Lapsukaisen yösukiksi. Hän halusi välttämättä noin reippaat sukat, joten saamansa pitää. Sisu Glitteristä tulee huivi Vävyn äidille, Fortissimasta sukat ja Marks&Kattensin Indigo odottaa vielä ahaa-hetkeä. Mutta kun se oli tarjouksessa! (Toki kaikkia on vähän enemmän kuin nämä yhdet kerät) Monta ihanaa kerää jäi vielä hyllyyn, mutta ei kaikkea hyvää samalla kertaa.

Koska Hobboks oli ihan samoilla kulmilla, niin kavuttiin mäki ylös ja alas. Miten paljon ihania kirjoja olikaan myymälä täynnä! Lopulta "kovetin" itseni ja etsin vain yhden kirjan, jonka halusin ehdottomasti. Mies oli kyllä sitä mieltä puhelimessa, että eikö niitä minulla ollut jo hyllyt pullollaan, mutta ei tätä.

504008.jpg

400 eri mallineuletta, palmikoita, pitsejä, pintaneuleita...... Ehtymätön idea-aitta! Luulisin, että kirja tulee olemaan kovassa käytössä.

Kirjan alla komeilee perhonen, joka oli kuoriutunut kotelostaan sillä aikaa kun minä humputtelin maailmalla. Ei olisi uskonut, että siitä myttykasasta voisi löytyä jotain tällaista.

504028.jpg

Kiri-huivi

Koko 180 x 90 cm

Lanka Lanett, väri 1001, 250 g

Puikot 4 mm Addi-pyöröt

Viimeiset kerrokset olivat niiiin pitkiä, mutta viimeisellä sain tämän pääteltyä. Saajakin on jo tiedossa, kunhan vain tapaamme.

Ei hätää rakas Mieheni siellä jossain jäiden keskellä, kyllä sille tilille jäi vielä vähän rahaa ;) Ja huomenna minä menen taas töihin sitä hankkimaan lisää. Ei huolta!