Pyydän jo etukäteen anteeksi, tämä ei ole iloinen postaus vaan sisältää ruikutusta ja marmatusta.  Kapinoin vain itseäni ja sairauksia vastaan. Lievä flunssa muuttui parissa päivässä maata kaatavaksi (tai olisiko paremminkin keuhkonpaloja repiväksi ) yskäksi ja kun viime yön istuin ja yskin, niin tänään päätin sitten lähteä lääkärisedältä tai -tädiltä apua hakemaan.

Ihan kuten arvelikin, keuhkoihin tauti oli pesiytynyt, kuten aina minulla, eikä lähtisi pois ilman antibiottikuuria. Lääkärisetä oli kyllä todella ajattelevainen ja antoi minulle ilmaiseksi lääkenäytteistään inhalaattorin (astma-piipun), kun kerroin, että edellistä mallia kyllä kokeilin jo omatoimisesti, tuloksetta. Tämä on sitten vähän erilainen. Kohta olenkin kerännyt jo kaikki mallit, vaikka astmaa minulla ei ole todettukaan.

Ei muuten, kyllä kai sitä ihminen aina yhden räkätaudin kestää, mutta kun ei jaksa edes neuloa!

Äiti-kulta kuuli lapsukaisensa olevan kipeä ja melkein siinä samassa säntäsi meille siivoamaan kaikki pöpöt pois. Se on äidin mielestä varma toimenpide saada taudit pois torpasta. Vaikka yritin estellä (meidän asunto ei ole ihan yksiö), niin tänä aamuna ilmestyi oven täydeltä moppia ja pölyhuiskaa. Se ei nimittäin onnistu siivoaminen kuin äidin omilla välineillä ;) Joka tapauksessa neuleetkin työnnettiin käsityöarkkuun, sopi tai ei.

492046.jpg

Kuitenkin iso kiitos äidille, lupasin mennä siivoamaan heille sitten kun olo paranee. Mutta kuulema saan tulla vasta sitten kun äiti ei itse kykene, siihen asti hän kerää jemmaan näitä siivouskeikkoja.