Aamulla, Puutarhaetsivien jälkeen, lähdettiin shoppailureissulle. Siis ruokakauppaan ja eilen olin tilannut jo reissun puutarhaliikkeeseen. Kun aurinkokin paistoi, niin oli ihan pakko laittaa terassille kukkia. Samalla sitten hankittiin kesäkurpitsa (syödään kesällä varmaan kymmeniä kiloja grillattuna) sekä pari tomaatin taimia. Niiden istutus kävi kyllä työstä, hiki nousi pintaan ja syke kohosi päivän ennätyksiin.

Kävin myös tänään Kelassa, siellä en ole vieraillut varmaan kymmeneen vuoteen. Onneksi muuten palvelu sujui nopeasti ja ystävällisesti, mutta kun kysyin asiaa tai toista, niin poikkeuksetta vastauksena oli "en oikein tiedä", " en osaa sanoa". Ei onnistuisi minun työssäni. Jos en tiedä, on parasta, että hankin sen tiedon - ja nopeasti.

Project Spectrum toukokuussa jäi vähän köyhäksi minun osaltani. En saanut tehtyä mitään kuukauden väreistä. Tai aloitin kyllä vihreästä bambulangasta Lapsukaiselle huivia, mutta se on vielä armottomasti kesken. Pinkkiä en tehnyt mitään. Katsotaan onko seuraavat kuukaudet tuotteliaampia, ainakin mustaa glitterillä höystettynä on jo puikoilla.

Oikein mukavaa viikonlopun alkua ja onnea kaikille valmistuneille. Meille ei sattunut tänä vuonna yksiäkään juhlia tälle viikonlopulle, joten voin kaikessa rauhassa tehdä puutarhahommia ja neuloa ;)