Tänään on ollut kylmää, tuulista ja sateista. Lenkkeilykin kutistui sateen alkaessa minilenkiksi, mutta se mentiinkin sitten sellaista vauhtia, että sykemittari sai piipitellä rajojen ylittyessä ;)

Kaupunkireissulla pysähdyttiin kirjaston poistomyyntiin katselemaan löytyisikö sieltä mitään ostettavaa. Löytyi! Minulla oli syli täynnä kirjoja kun lähdettiin pois ja niistä vain kaksi oli lainattua äänikirjaa, muut kaikki ostettuja. Onneksi hinnat eivät hirvittäneet, aikuisten kirjat olivat 2,- ja lasten euron. Näillä hinnoilla raaski jo ostaa vähän reilumminkin. Tässä muutama "aarre" suoraan kahdeksankymmentäluvun alusta.

662421.jpg

Tämän kirjan valikoin sen perusohjeiden ja mittojen vuoksi. Vauvan neuleitahan voi muunnella mielikuvituksen mukaan, mutta mitat on usein hakusessa.... Painovuosi kirjalla oli 1983.

662423.jpg

BWT-lehtiä vuodelta jotain, epäilisin kahdeksankymmentäluvun alkua. Mallit on tehty Novitan silloisille langoille ja sisältä löytyi liittymiskortti Novita-kerhoon. Lehdissä oli tarkat ohjeet, kaavakuvat mittoineen ja isoja mallikuvia. Jotkin malleista oli "ei-ikinä"-tyyliä, mutta näistä löytyi mm. kolmiohuivien malleja.

662455.jpg662458.jpg

Nyt vaan pitäisi saada entiset työt tehtyä, että pääsisi käsiksi uusiin...

Mukavaa sateisen perjantain jatkoa, nyt voi neuloa rauhassa, ei tarvitse lähteä pihatöihin ;)