Lähdettiin aamulla Miehen kanssa naapurikaupunkiin katsomaan olisiko sen kaupoissa uutta autostereota, sellaista usb-värkkiä. Samalla oli tarkoitus käydä veljen vaimon synttäreillä ja muutenkin vilkaisemassa miten heidän taloremontit sujuu.

Pari kauppaa ehdittiin kiertää, kunnes Mies yhdessä risteyksessä ihmetteli ääneen mistä lähtee noin voimakas pakkasnesteen haju. Mistäpä muualta kuin meidän autosta ;) Jokin osa lämmityslaitteesta ampaisi pihalle kesken reissun, samalla ampaisi pihalle myös kaikki nesteet koneesta, joten matkan teko loppui siihen paikkaan. Tai päästiinhän me sen risteyksen vieressä olevalle bussipysäkille. Sen jälkeen alkoi puhelinrumba (miten sitä ennen pärjättiin ilman kännyköitä??). Hinausliike ilmoitti, ettei raha kelpaa ja etteivät he aikoisi edes ajatella lähteä kuskaamaan meitä sadan kilometrin päähän. Onneksi Mies löysi Autoliiton kaverin läheltä puhelimen päähän ja lopulta auttamaan meitä hädässä. Samaan hätään ennätti myös velipoika, joka poimi minut kyytiin tien varrelta. Jätin Miehen sinne korjailemaan autoa Autoliiton kaverin kanssa ja läksin veljen kotiin, parannettiin kälyn kanssa maailmaa sen aikaa kun autoa fiksailtiin.

Upeaa toimintaa tuo Autoliiton korjauspalvelu! Siinä tien päällä autoa korjailtiin useampi tunti, etsittiin osia pitkin kaupunkia ja lasku; se oli naurettavan pieni työhön verrattuna. Mutta mikäs minun oli ollessa, siinä kerettiin juoruta juttu jos toinenkin odotellessa Miestä ja autoa. Ai niin, että mitenkäs sen autostereoiden kävi? Löytyivät ne, meidän omasta Citymarketista kotiin tullessa ;)

Kotiin tullessa postilaatikko pullisteli! Kiitos Pelagia, palkintosi saapui meille tänään. Laukussa olisi jo ollut enemmän kuin tarpeeksi, mutta että paketista löytyi vielä sukkalankaakin! Kiitän ja kumarran vielä nöyrimmästi, laukku on käytössä heti huomenna, se on upea!! Ja langat kyllä päätyvät vielä sukiksi, sen vannon. Kaikki olivatkin uusia tuttavuuksia =)

644967.jpg