Tässä on muutama päivä harjoiteltu olemaan ilman konetta. Terveellistä, sanon minä. Keksin sille ajalle, minkä surffailin netissä muutakin tekemistä. Neuleetkin edistyivät nopeammin =) Takuuhuolto pelasi kyllä kuin unelma. Keskiviikkona posti kävi hakemassa kannettavan kotoa, eilen tuli jo puolen päivän jälkeen tekstiviesti kännykkään, että kone on korjattu ja äsken posteljooni toi koneen takaisin. Täydellistä palvelua AsapCompilta ja Itellalta! Kiitos!

Ja mitä tuli tällä välin tehtyä? No, sukkia, mitäpä muutakaan. Nopeita ja helppoja malleja.

772857.jpg

Jaywalker-sukat, koko 37-38

Lanka Online Supersocke Winter Color, väri 884, 75 g

Puikot 4 mm eben sukkikset

772868.jpg

Sukat, koko 36-37

Lanka Online Supersocke Winter Color, väri 884, 65 g

Puikot 4 mm eben sukkikset

Kerrankin päätin tuhota kerän hamaan loppuun asti. Jämälankakeriä on jo iso laatikollinen, enkä välittäisi kerätä nyssäköitä enää enempää. Lanka loppuikin sitten viittä vaille valmista, joten toisen sukan varpaisiin piti käyttää luovaa hulluutta - ja sitä jämälankakerälaatikkoa ;)

772876.jpg

Jaywalkerit, koko 38-39

Lanka Online Supersocke Fancy Color, väri 940, 75 g

Puikot 4 mm eben sukkikset

Tämä lanka oli jotain yök-väriä. Ensin ajattelin tehdä ihan suoran varren, mutta se näytti niiiiin kamalalta, että oli purettava pois. Jaywalker siksakki pelasti tilannetta edes vähän. Silti, lahjaksi joutavat. Niin, ja tein vielä yhdet sukat ja aloitin viidensiä, mutta valmiista sukkaparistakaan ei ole vielä kuvaa.

Olen ollut jo pari päivää töissä. Ja on ollut ihan mukavaa. Oli kiva huomata, että asiakkaillakin oli ollut "ikävä"; moni oli aidosti iloinen, että olin palannut sorvin ääreen. Minustakin on ollut kiva tehdä töitä pitkästä aikaa. Kuukausi tätä ja sitten alkaa kesäloma. Hih.

Nyt sitten odottelen armastani kotiin. Lapsukainen ja Vävykin ovat samassa kyydissä, mutta menevät tänä viikonloppuna Vävyn kotiin. Vuorot ne on vanhemmillakin ;) Mies kun saapuu, niin vien sen ekaksi saunan lauteille ja sitten syötän kunnon pihvin (kunhan Mies sen ensin grillaa) ja juotan vähän punaviiniä.... Mukavaa viikonlopun alkua!