Huh, huh. Tätä neuletakkia on tehty ikuisuus! Siis viime keväästä asti. Itse neulomistunteja ei ole kulunut hirveästi, mutta kun tekele jäi aina pussukkaan odottamaan jopa kuukausiksi parempia aikoja. Onneksi se nyt on kasassa.

751727.jpg

Yöks. Kuka ompeli takkiin tuollaiset napit ?!? "Fiksu" neuloja, joka nappikaupassa uskoi muistavansa langan värin ja osti juuri sopivan väriset pampulat ;( Ja sitten se ompeli ne kaikki vielä kiinni, vaikka ensimmäisen napin kohdalla jo näkyi, etteivät ne käy takkiin. Ei, ei hyvä. Uudelleen nappikauppaan, toiselle puolelle kaupunkia mars.

751756.jpg

Villis, koko minulle tehty

Lanka Novita Kolibri, väri 016, 500 g

Puikot 5 mm pyöröt

Löytyiväthän ne vähemmän silmiin pistävät napit kun vähän etsi. Nämäkään eivät ole ihan sellaiset kuin olisin halunnut, mutta menköön nyt. Muuten langan väritys meni ihan tasaisesti ja kivasti, mutta tuohon helmaan tuli ihme valkoinen raita. Olisikohan ollut kerän vaihtokohta? Alaosan tein yhtenä kappaleena, napituslistat mukana, hihat on suorat (ja vähän liian pitkät) ja muutenkin malli on erittäin yksinkertainen. Tämä menee työvillatakiksi. Olen huomannut, että jos töissä pitää villasta tehtyä neuletta, niin se nyppyyntyy hankautesssaan pöytään. Joten akryyliä kehiin, se kestää. Tässä vielä kuva mallineuleesta.

751798.jpg

Ihanaa, Mies on jo ajelemassa kotia kohti ja Lapsukainen sekä Vävy tulevat perästä, kunhan töistä pääsevät. Saan koko perheen kotiin tänä iltana! Onneksi nuo tenavat ostivat sen auton, nyt niitä näkee täällä päin paljon useammin.