Hellettä piisaa. Jopa niin paljon, etten tänään edes yrittänyt lenkille. Eilen aamupäivällä valitin Miehelle, etten voinut lähteä kävelylle kun oli niin kuuma. Ja odotin päivän kuumimpaan hetkeen, ennen kuin laitoin lenkkarit jalkaan ja lähdin tietä tallaamaan. Jeps, jeps, onko järkee vai ei...... ainakaan meikäläisen sydämelle......

Yhdet sukat sain eilen aamulla pääteltyä. Mutta kun tässä välissä ehdin jo aloittaa yhden sukkaparin, yhden fifin ja kaivoin jo esiin langat ja puikot toista sukkaparia varten, niin en ole ehtinyt lataamaan kuvaa kamerasta koneelle. Ehkäpä huomenna.

Tänään on kuunneltava viimeinen äänikirja - mikä keksintö käsityöihmisille! - jotta saan vietyä sen viimeistään perjantaina takaisin kirjastoon. (Lehtolaisen dekkarit on ihan hyviä kuuneltuinankin, olen jo kokeillut luetun version ja televisiosarjan.) Mikä onkaan parempi tapa viettää sairaslomaa kuin kuullokkeet korvilla, neule käsissä terassilla. Vielä kun saisi armaan grillimestarin kotiin tekemään ruokaa.... Josta tulikin mieleeni; tein testin, jonka huomasin useammassakin blogissa. Tässä tulos.

Grillisieluni on:

Eksoottinen laavakivigrilli
Yllätän vieraat ja itseni löytämällä aina jotain uutta ja erikoista grillattavaa.

Tee sinäkin Ideakeittiön grillitesti

Ilmankos meillä kokeillaan välillä uusia makuja ;) Edit: autoni on muuten pikku ooppeli..