Ihan ensiksi kiitos kaikille kurpitsaohjeita vinkanneille. Todennäköisesti kokeilen niitä kaikkia, sillä Mies penkoi kurpitsapenkkiä eilen uudelleen ja sieltä löytyi vielä pari samanmoista lisää =) Onneksi sain luovutettua muutaman kurpitsan hyvään kotiin, pois omista käsistä.

Illalla telkkaria katsellessa valmistui Karuselli-juttu tähän vaiheeseen.

853859.jpg

Nyt vaan jäi mietittäväksi tekisinkö tekeleeseen myös hihat, jotta liivista tulisi takki. Siksi kädenteitä ei ole vielä viimeistelty. Langan väri on todella mieleinen, neuleesta tulee pehmeää, mutta langan neulominen on aika tuskaista. Se ei pahemmin liu puikoilla ja narskuu mennessään. Jaksaisinko vielä parin hihan verran, kun lanka on kuitenkin aika paksua ja hihat valmistuisivat melko sutjakasti. Pitää varmaan tehdä kuin poliitikot, nukkua yön yli.

Jos minä vaikka ne hihat tekisin ikävissäni ja äkäpäissäni...... Mies lähti taas ajelemaan töihin ja tällä hetkellä en tiedä vietänkö nyt yksin viikon vai kaksi. Joka tapauksessa sen kahden viikon jälkeen ainakin alkaa loma meillä molemmilla ja saadaan taas olla kotona molemmat muutaman viikon. Sen ajatuksen voimalla taas uutta viikkoa päin.