Toissailtana kävi "käsky", että aamulla voisitte saapua lastenvahdiksi, kummipoika halusi tulla jo päivän valoon. Ja tottahan me lähdimme. Ylpeät isoveljet saivat eilen pikkuveljen, pieni kokoisen, mutta reippaan miehen alun.

Tässä muutaman päivän aikana sain aikaiseksi pipoja vauvaperheelle. Vauvan hatut oli jo neulottu aiemmin, mutta big-big ja big brother sekä iskä saivat pipon päähänsä tänään. Ja kun olin arvellut vauvan maailmaan saapumisen tapahtuvan vähän myöhemmin, niin en ennättänytkään saada valmiiksi äiskän hattua, se toimitetaan jälkitoimituksena :)

920615.jpg

Kolme pipoa jämälangoista, 7veljestä, Online supersocke

Jokaisessa pipossa 100 s, 2o2n ribbiä

Langankulutus 30 g / pipo

Puikot 4 mm pyöröt (40cm) ja sukkikset

Pipot otettiin tyytyväisenä vastaan. Nyt vaan lisää puikolle.

Vasta vähän aikaa sitten tajusin, että Pirtin Kehräämö on vain 15 km:n päässä Mikkelistä. Ja niin monta vuotta kun on Mikkelissä vierailtu ;) Tänään "pakotin" Miehen ajelulle (no ei vaineskaan, ihan vapaaehtoisesti lähti minua viemään) ja löysin yhden neulojan taivaista! Siellä olisi ollut niin paljon enemmän ostettavaa kuin minun pankkikortissani oli varaa. Nyyh. Mutta onpahan syy mennä joskus sukulaisiin arkena, jolloin Kehräämön ovetkin ovat auki.

920828.jpg

Monivärinen lanka oli tarjouksessa 35,- / kilo ja kun näin myymälässä siitä tehdyn pontson, niin tuotahan oli pakko saada! Ja sainkin, 400 g. Yksivärisiä oli molempia 300 g, näiden kilohinta oli 60,-. Ja vauvan äidille löysin lahjaksi paketin, jonka uskoisin ilahduttavan. Onhan hänkin käsityöihmisiä.

920846.jpg

Onneksi ei ole vielä langaton lokakuu!