Älyttömän ihanaa..... tein pitkän päivityksen ja tuhosin sen jotenkin ennen julkaisua..... jess..

Tänään on vietetty sateista lomapäivää. Mitä nyt päivällä kävin kokeilemassa ahtaita paikkoja, eli minut tungettiin putkeen magneettikuvaukseen. En ihmetellyt kuvauksen jälkeen miksi minulle annettiin kuulosuojaimet, oli sen verran pauketta koneessa ;) Odottaessa kuvausta tein puolikkaan pipon, mutta pipot pääsevät blogiin vasta sitten, kun koko satsi on valmiina. (Satsi = pipot koko veljen perheelle lenkille, pihaan, kouluun jne.jne.)

Nyt on esiteltävä eilen mainitut valmiit käsityöt. Sukat tein aikoinaan Muoriskan blogista arvontavoittona saamastani langasta. Värit ovat ihanat sukkanakin, tykkään kovasti.

915806.jpg

Sukat, koko naisten (36-37), 14 s / puikolla, yht. 56 s.

Lanka Opal Supersocke, Indian color, väri nro 806, 60 g

Puikot 2,5 mm ebensukkikset

Sukat ovat ihan perusmallia, ei mitään ihmeellisyyksiä. Näille perussukille on eniten käyttöä ja "tilausta" suvun ja tuttavien piirissä. Mahtuvat parhaiten kumisaappaisiin ja talvikenkiin ja hienostelulle ei ole paljon kysyntää/halua ;)

Lapaset tein Lapsukaisen tuomista 7veljestä langan kampanjaväreistä. Katsotaan, mitä muuta saan aikaan pussillisesta lankaa. Lapaset tein Novita-lehden mukana tulleesta extra-lehdestä ja jotenkin tuntui, että joko luin ohjetta vähän ylimalkaisesti tai siinä oli jotain vikaa..... Lapaset tuntuivat kovin pitkiltä ja peukalotkin ovat missä sattuu.

915832.jpg


Mutta kun lapaset laittoi käsiin, niin eivät ne mahdottomilta tuntuneetkaan. Seuraavassa kuvassa väritkin ovat melko oikeita.

915887.jpg

Lapaset, koko naisten, 11 s / puikko

Lanka 7 veljestä syksyn kampanjaväri (kanerva), 70 g

Puikot 4 mm eben sukkikset

Varret ovat kyllä aika pitkät, katsotaan miten ohjetta voisi muokata, että lapasista tulisi "istuvat".

Seuraavaksi siis tulossa pipoja, kaksi on valmiina ja lisää syntyy..... Ainakin neljä on oltava mukana kun matka käy "lapsenvahdiksi". Vielä ei ole komennusta kuulunut.