Mies tuossa  huomautti, etten ollut päivittänyt blogia. Kai se oli otettava vihjauksesta vaari ja ruvettava kirjoittelemaan. Tässä on ollut muutama päivä niin täynnä mukavaa ohjelmaa, ettei ole muistanut paljon netissä pyöriä, saati sitten tuottaa sinne jotain omaa. Päivittyneiden blogien lista kasvaa päivä päivältä, milloin lienen ehdin ne lukea =)

Maanantaina kierreltiin Lapsukaisen kanssa shoppailemassa ja mukavasti päivä menikin - ja rahat! Eilen taas oli siivouspäivä; Lapsukainen päätti, että äiskän keittiön kaapit on pantava järjestykseen. Lopulta roskis oli täynnä ja kaapit tyhjinä. Onneksi hän myös lepytteli pyörremyrskyn jättämiä jälkiä leipomillaan sämpylöillä. Juuri leivottuja sämpylöitä kun saa tässä huushollissa niin äärettömän harvoin, meikäläisen jauhopeukalo ei ole edes keskellä kämmentä, se on jäänyt kädestä kokonaan pois :(

Tämä päivä istuttiin sitten Miehen kanssa opiskelemassa sairauttani - tai paremminkin sen hoitoa. Ja käytettiin 5v-ystäväni Lapsukaisen ja Vävyn kanssa vähän herkuttelemassa hampurilaisilla ja hemmotteluostoksilla. Olisittepa nähneet pienen pojan ilmeen, kun hän pääsi "monsterin" kyytiin, "me miehet"-tyyliin. Me naiset saimme tyytyä pikkuooppeliin.

Käsitöitäkin on tehty aina välillä. Kiri-huivi on valmis, vain pingoitus ja päättely puuttuu. Sekä parit sukat on päättelyä vaille valmiina. Jospa huomenna saisi sen verran aikaiseksi, että tekisi nämä työt loppuun asti.