Kun on monta työtä yhtäaikaa tekeillä, niin sitten niitä valmistuukin ryppäinä. Eilen päättelin ja viimeistelin seuraavia.

969784.jpg

Huivi ja kämmekkäät, malli Omppu

Huivin koko 20 cm x 168 cm, kämmekkäät naisten koko

Lanka Rellana Angora 50 (50% angora, 50% lambswool) väri 719, yht. 100 g

Puikot, huivi: 5 mm, kämmekkäät 3 mm

Näistä lähti kyllä karvaa neuloessa. Välillä olin tukehtua =) Epähuomiossa ostin liian vähän lankaa, tarkoituksena oli ostaa langat isoon huiviin, 6 x 50 g, mutta sainkin 6 x 20 g. No, suunnitelma piti muuttaa ja nyt jäi jäljelle yksi 20 g:n kerä. Mitähän siitäkin saa?? Minilapaset?

969815.jpg

Sukat, Jaywalker-munnelma, koko 35-36

Lanka 7veljestä raita, väri tämä räikeä, 75 g

Puikot 4mm ebensukkikset

Ei ihme, etten ollut tätä ennen ostanut kyseistä raitalankaa. Nyt hairahduin, kun sain halvalla Prismasta. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerä tätä väriä, hyvä etten yökkäillyt neuloessa. Vaikka tykkään raikkaista ja joskus räväköistäkin väreistä, niin tässä yhdistelmässä on jotain yök. Joutaa joulupukin konttiin, joku "onnellinen" saa nämä piristämään jouluaattoaan ;)

Ja sitten yksi lisää sarjassamme ensimmäinen ja viimeinen.

969845.jpg

Röyhelöhuivi, koko 7 cm x 112 cm

Lanka Shoeller & Stahl Aloha Stripes, väri 008, 100 g

Puikot 4 mm

Jokin aika sitten kävin Taito-shopissa ja tämä lanka oli esittelyssä. Halusin kokeilla lankaa ja huh-huh! Huivia tein kuin iisakin kirkkoa, hitaasti, hartaasti ja manaillen. Vaikka leveydessä on vain seitsemän silmukkaa, oli työ tuskaista. Kun olin saanut tuhlattua kaksi kerää, lopetin äkkiä. Miten te muut olette päätelleet tälläistä lankaa? Itse taitoin langan pään kaksin kerroin ja ompelin sen kiinni reunaan. Ommel hukkui melko hyvin edellisen kerroksen röyhelöihin. Tämäkin tekele joutaa joulupukille, jonkun arpaonni noukkii tämän suuressa jouluarpajaisissa. Tulipahan tehtyä.

Nyt keskeneräisenä ei ole kuin Kiri-huivi, vauvan haalari, villatakin hihat ja....ja.... Silti aloittelin itselleni lenkkihuivia. Pipo on jo tehty, mutta esille se pääsee vasta kuin koko setti on valmis.