Alkuviikko on menty semmoista haipakkaa, että blogiin kirjoittelu sekä muiden blogien luku on jäänyt. Töissä on ollut kiirettä ( tietysti, kukapa niitä meikäläisen töitä lomani aikana tekisi ), uusi harrastus on vienyt aikaa vanhalta ja siinä sivussa on pitänyt yrittää tehdä kotitöitäkin. Eilen ajattelin, että onneksi Lapsukainen on jo omillaan, kuka niitä reppanoita nyt kuljettaisi hoitoon ja takaisin? Ehkäpä silloin ei olisikaan tälläistä menoa.

Eilen oli jälleen neuletapaaminen. Kiitos kovasti seurasta, oli taas mukava neuloa yhdessä. Ennen neuletapaamista ehdin käydä kuntosalilla opettelemassa kädestä pitäen laitteet, niiden säädöt ja oikeat liikkeet. Perjantaina minulla on sitten henkilökohtainen ohjelma seurattavaksi. Samalla kokeilin infrapunasaunaa. Mukava keksintö, lämpötila kohosi vain reiluun neljäänkymppiin, mutta hikoilin ihan reilusti. Saunan jälkeenkin. Sekä join janooni koko illan reilusti vettä. En enää ihmettele kun kertoivat sen vaikuttavan aineenvaihduntaan.

Tämän päivän pidin välipäivänä, huomenna aloitan aamun taas hikoillen. Mutta nyt pitäisi päättää mitä tästä kasasta ottaisin käsiin ja jäisin telkkaria katsomaan. Tarjolla olisi sukkaa, lapasta, huivia, kämmekkäitä.....Ai niin, se vauvan juttu......

953672.jpg