Kyllä minua tänään hemmoteltiin. Syylliset ovat Lapsukainen, Vävy ja Mies! Kiitos!! Jos tässä edellisillä viikoilla sain kivoja tuliaisia Etelä-Suomesta, niin tänään pöytä notkui =)

1014574.jpg

Lapsukainen laittoi kaikki lankansa ja puikkonsa minulle. Kuulema vaatetan ja neulon ihan tarpeeksi koko suvun tarpeisiin =) Osalle langoista oli jo selville "seuraava elämä", neuleet valmistuvat aikanaan. (Siis Eskimosta huovutetut lapaset, omenan vihreästä 7veikasta säärystimet ja sukat....) Ja käsi sydämellä nyt vannon, että kun joskus mahdollisesti saamme sen lapsenlapsen, niin vauva tulee saamaan villaista ylleen! Mummo täällä neuloo takuulla kaapit täyteen! Ihan niin kuin Lapsukainenkin aikoinaan, hänellä oli tarhan lapsista eniten erilaisia villapaitoja ym. vaatteita. Olihan puikoissa äiti, mummo ja kummitäti. Osa langoista näkyjään palautui takaisin, Lapsukainen vei niitä aikoinaan meikäläisen varastosta omiin projekteihinsa...

Lankojen lisäksi tuli Arja Korisevan uusi levy. Olen etsinyt sitä täältä pari viikkoa ja ei näy, ei näy... Nyt Mies toi sen sieltä mistä löytyi. Ihanaa! Olen ollut Arjan fani vuosikymmeniä. Ja melkein jokainen levy löytyy hyllystä. Nyt myös yksi uusi kokoelma, kiitos Lapsukaisen! Ja Teemaa uutena värinä pari lautasta lisää.. Jess. Oon nyt niin tyytyväinen! Ja kiitollinen!

Erään naisihmisen kanssa tänään keskustelin, että osattaisiinpa elää niin, että jokaisen päivän jälkeen voitaisiin lähteä ilman, että kenellekään jäisi huono maku suuhun ja että emme itse murehtisi suotta liikaa, etenkään sellaisista asioista, jolle emme voi mitään. Kummallekin meistä oli tapahtunut sellaista, mikä pisti elämän arvot uuteen järjestykseen. Joten tämän päiväinen blogikeskustelu Neulotaan.net-sivustosta tuntuu tänään jotenkin erittäin turhan päiväiseltä. Elämässä on niin paljon muutakin tärkeämpää..... mutta meitä on joka junaan ja joku jää vielä asemallekin ;)