Viikonlopun aikana sain jotain neulottuakin. Eilinen ilta meni vain vähän unessa, oikeastaan en herännyt koko päivänä. Vaikka kävin aamulla salillakin riehumassa. Nytkin älysin vasta päivittää kun Mies kyseli kannattaako käydä vilkaisemassa blogia. Ei äsken, kohta.

Aiemmin neulomani lenkkipipon ja -huivin kaveriksi piti tehdä lapaset, kun kaapista löytyi vain väärän värisiä. Sehän sopi kun on tuo Lapaskuukin.

1058606.jpg

Lapaset itselle, 8 s / puikko

Lanka Isoveli Colori, väri 844, 65 g

Puikot 5 mm bambu

Kovimmilla pakkasilla näillä ei kyllä pärjää, kun ovat yksinkertaisia, mutta muuten kyllä. Tosin nämä voivat jäädä Lapaskuun ainokaisiksi minun osaltani. On noita sukkia taas puikolla. Ja Tapionkaupasta tulossa lisää sukkalankaa.... Ja Helsingin messuilta haetaan lisää.....

Välipalana jäi käsiin pari jämänyssäkkää Novitan Kolibria. Ja kas kummaa, kohta ne olivat muodostuneet jättiläispannulapuksi.

1058640.jpg

Patalappu, 23 x 23 cm, vaakatilkun mallilla

Lanka Novita Kolibri, 15 g

puikot 5 mm

On se ihan tasasivuinen, vaikka kuvassa näyttää siltä, että lapuskainen kapenee ylöspäin ;) Vihreä Kolibri on nyt tuhottu (toivottavasti) viimeiseen metriin, lilaa löytyy vielä jokunen kerä - ja tuota oranssia hippunen.

Nyt takaisin puikot käteen. Vaikka neuloin useamman rivin tuossa äsken kun odottelin toisen kuvan latautumista tänne Vuodatukseen. Ensimmäisen latauksen aikana ehdin käydä alakerrassa katsomassa saunaremonttia, vessassa ja sytytytellä uudelleen sammunutta takkaa =)