Ihanaa, meillä paistaa aurinko! Kuten Lapsukainen aamun tekstiviestissään ihmetteli, se ei olekaan kadonnut mihinkään. Muutenkin ilma on mitä parhain. Eilinen lumimyräkkäkään ei tuonut lunta ihan niin paljon kuin pelkäsin, pihalle ei viitsi edes mennä kolailemaan.

Tänä aamuna olen ollut myös aika tuottelias, tai siis olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja tehnyt pitkään roikkuneita hommia. Tänne niistä voisi tuoda yhden. Da-daa!!!

1236437.jpg

Villatakki, koko mulle passeli

Lanka Novita Karuselli, väri 2411, 700 g

Puikot 7 mm pyöröt

Liiviksi tämä valmistui jo viime elokuussa (!!), sitten ostin muutaman kerän lisää lankaa ja ajattelin tehdä hihat. Niitä tehtiinkin sitten kaikella hartaudella =) Rivi silloin, toinen tällöin ja lopulta hihat tulivat kuin tulivatkin valmiiksi. Siis jo parisen viikkoa sitten. Vielä piti tovi ajatusta kypsyttää, että sai ne ommeltua kiinni ja laitettua napit. Valitan, kuvaa päälläni ei ole saatavissa, itsestä on kovin vaikea ottaa kuvia. Ja hovikuvaajani on Perämerellä. Mutta voin sanoa, että on ihan ok! Lämmin ja pehmeä, tykkään. Hihatkin sattuivat oikean pituisiksi, ongelmani on, että niistä tulee aina liian pitkät. Huomioikaa muuten rehevä kasvusto kukkaruukussa. No, kuva on terassilta, joten pakkanen on voinut vähän tehdä tehtäviään.....

Muutamat sukatkin ovat valmistuneet tässä viikon mittaan. Tässäpä näitä.

1236479.jpg

Step-sukat, koko 38-39

Lanka Austerman Step, väri ??, 60 g

Puikot 2,5 mm sukkikset

1236496.jpg

Migreeni-sukat Olgan mallilla, koko 35-36

Lanka Online Supersocke, Wintercolor, väri 1005, 60 g

Puikot 3,5 mm sukkikset

Step-sukkiin en edes aikonut kohdistella raitoja, jatkoin toisen sukan ihan siitä mihin ensimmäinen jäi. Olgat taas tulivat tehtyä molemmat sukat yhtä aikaa, toinen lanka kerän ulkoa, toinen sisältä. Tein tästä langasta jo syksyllä yhdet sukat (jotka silloin olen näkyjään nimennyt virheellisesti Kertuiksi) ja kerän loppu jäi pöydän päälle kummittelemaan. Aikani katselin sitä ja lopulta päätin, ettei siinä auta muuta kuin tehdä kerän loppu sukiksi. Kahdet puikot ja kerä molemmista päistä sukaksi niin kauan kuin lankaa riitti. Varpaan päät piti tehdä toisesta kerän lopusta.

Oikein mukavaa viikonloppua, minulla se on tämän talven ensimmäinen yksin. Aamulla kyllä yritin houkutella puhelimessa Miestä kotiin, lupasin lämmittää saunankin, mutta ei tuo halunnut tulla ;( Sanoi, että työkaverit eivät voisi tykätä. Pöh. Vaimonhan tässä luulisi tärkeämpi olevan ;) No, ehkäpä minä kiukuttelen tämän viikonlopun (ja kaksi seuraavaa) yksinäni. Äiti lupasi onneksi leipoa huomenna tyttärelleen piirakoita. Saa edes syödä murheeseen =)