Heh. Minä olen ollut jo liian kauan sairiksella. Jos ei olisi noita sovittuja hierontoja, niin takuulla olisin jo päivistä pihalla kuin lumiukko. Kun ei ole mitään sellaista kunnon rytmiä niin kuin töissä. Jotain tässä on saatu valmiiksikin tuolla neulomissaralla, vaikka välillä tuo harrastaminen on sitä, että istutaan minuutti, hypätään pystyyn, kävellään tupa ympäri, istutaan taas, otetaan käsityö esiin, hypätään pystyyn......välistä taas buranan voimalla istutaan vähän pidempään (jopa viisi minuuttia!). Tässä alkaa olla kohta mieli yhtä harmaa kuin sääkin. Mutta eiköhän se siitä.

1247416.jpg

Peruspipo x 2, 100 s 2o2n ribbiä

Lanka Opal Leppäkerttu (pun.) 45g, Online supersocke (sin.) 55g,

Puikot 4mm pyöröt

Näitä samanmoisia tein viime vuoden puolella useita, mutta yksikään niistä ei halunnut jäädä meille ;) Katsotaan, josko näistä jo joutaisi omaan päähän. Tein pipot käänteiden kanssa, jotta tuuli ei pääsisi niin herkästi läpi. Miten lie sitten aikuisten oikeesti, ei ole vielä koekäyttöä suoritettu.

Nyt taidan hakea kupillisen yrttiteetä ja käyn katsomaan Sydämen asialla -sarjaa. Kiva kun nyt on aikaa katsella telkkaria, niin koukkuuntuu täydellisesti joihinkin sarjoihin, kuten tähän. Ja sitten se toinen aamuisin yhdeksältä. Outoa on myös se kun kukaan ei ole suorittamassa kanavapujottelua, niin voi seurata ohjelman ihan loppuun asti! Tämä oli kaikella rakkaudella, armas Mieheni =)