Sateinen päivä ja tavan tylsä työpäivä.... Joku voisi kysyä milloin kirjanpito on kivaa, mutta on se toisinaan, ihan totta! Pitäis ahkeroida, mutta täällä sitä vaan päivitetään blogia. Ehkä tälläinen "ruokatunti" sallitaan tänään.

Aamulla huomasin, että Havaiji-lankavarastoni onkin liian pieni puseron tekoon (miten vähän sitä saakaan eteenpäin yhdellä kerällä!) Mielessäni kauhistelin puseron tulevaa hintaa. Onneksi Novitan sivuilla oli lanka tarjouksessa. (Ups, kukahan päättikään tässä lähiaikoina, ettei pitkään aikaan osta yhtään lankakerää.....) Ajattelin tehdä puserosta ihan perusjutun, lantiolle alle asti ylettyvän (yritän piilottaa ison takapuoleni...), v -kaula-aukkoisen ja pitkähihaisen, sileää neuletta kun itse lanka on jo erikoinen. Yllätyin miten helppoa se olikaan neuloa, pelkäsin puikkojen eksyvän aina väärään väliin. Aika näyttää tuleeko tästä ikuisuusprojekti vai kestääkö innostus loppuun asti.

Ja armas lapsukaiseni, kun luet tätä blogia, niin voin lähettää terveisiä että kyllä se sinunkin takki aina välillä valmistuu. Lupaan tehdä sen valmiiksi sinne marraskuun alkuun. Jos ei vielä konserttiin niin seuraavaksi viikonlopuksi ainakin.