Seuraavat ovat valmistuneet jo viikonlopun aikana, mutta jotenkin en vain saanut kuvatuksi niitä. No nyt kuitenkin.

1007387.jpg

Pipo ja kaulahuivi

Pipon koko naisten päähän, kaulahuivi 15 cm x 177 cm

Lanka Satu (100% akryyli), väri 40, yht. 180 g

Puikot pipoon 4 mm, huiviin 5 mm

Tein itselleni ulkoiluvarusteet, jotka eivät saa hiostaessakaan kutittaa ja ne on myös pystyttävä heittämään pesukoneeseen huoletta. Nämä ovat. Ja värikin on sellainen, että pitäisi huomata, missa meikäläinen kulkee ;) Pipo on ihan perusjuttu, 2o2n ribbiä, kaulaliina on taas Novitan 7veikka-liitteestä otettu malli. Tuolla mallilla voisi tehdä pukinkonttiinkin jokusen huivin, oli helppo ja silti näyttävä.

1007395.jpg

Säärystimet, koko mulle polvesta nilkkaan (12 s / puikko)

Lanka Novita Kolibri, väri 016, 100 g

Puikot 3,5 mm sukkikset

Jumppaan säärystimet viluvarpaalle. Metodina nopeasti valmista, yksinkertaista. Ja niin pitkät mitä kerästä lankaa tulee. Sekä sama kriteeri kuin edellisessä, pesukoneeseen vaikka pari kertaa viikossa. Eiköhän nämä asiansa aja.

Nyt on punaiset puikolta pois, paitsi punainen Niina-neule, se on sen verran iso, ettei ihan hetkessä synny (ainakaan meikäläisellä, kun miljoona muuta työtä kulkee mukana). Vaaleanpunaisen 7veikan purin, en tykännytkään mallista. Aloittelinkin parit sukat (siniset ja tiikerit), jospa vielä ennättäisi sukkasatoon.

ps. ootteko muuten huomanneet, että Blogilista ilmoittaa blogin päivittyneeksi kun sinne saapuu kommentti? Ennen ei tätä tapahtunut.