Enhän minä millään malttanut odotella viikonloppuun, vaan kerin eilen saadun merinosilkin kerälle vielä illalla.

337658.jpg

En tiedä olinko minä vain armottoman hidas, vai oliko siinä niin paljon lankaa. Alkeellisilla viritelmillä (vyyhti tuolin nojan ympäri ja kerimään) sain aikaa tuhrattua pari tuntia! Sitten sitä piti kokeilla vielä puikoille.

337666.jpg

(sori, nämä molemmat kuvat näkyivät olevan vähän epätarkkoja) Kokeilin Feather and Fan -huivia 2,25mm bambupuikoilla yksinkertaisella langalla. Unelman kevyttä ja pehmeää siitä tulee, mutta taitaa tulla myös ikuisuusprojekti, on nimittäin kuin rihmarullaa neuloisi. Tämä jäi vielä harkinnan asteelle, jatkanko vai tuleeko tästä jotain muuta. Olisiko kellään hyviä ideoita/vinkkejä? Muoriska kertoi neulovansa lankaa kaksinkertaisena. Keritkö molemmat langat jo valmiiksi samalle kerälle? Miten paksuilla puikoilla silloin neulot? Ja miten ihmeessä saat molemmat langat kulkemaan mukana yhtä aikaa, kun meikäläisellä meinaa välillä halkeilla tämä yksikin. Silti, yhäkin tämän vuodatuksen jälkeen, lanka on ihanaa!

Aamulla sain kapean kaulahuivin Saksan mohairlangasta pois puikoilta. Kuvan laitan sitten, kun saan sen pääteltyä ja oikenemaan.

Pitäkää pipoistanne kiinni, täällä on tänään tuivertanut napakka tuuli!