Tänään pääsin viimeisellä postiin hakemaan blogivoittoni Muoriskalta. Postilaatikossa oli jo eilen ilmoitus isokokoisesta kirjeestä, mutta mikään mahti ei saanut minua lähemään postiin ukkosmyrskyssä. Vaikka se oli kuulema heikentynyt reilusti tänne itään ehtiessä, silti salamoita ja jyrinää riitti.

846809.jpg

Oikein paljon kiitoksia Muoriska!

Paketista löytyi sukkalankaa (tätä menee aina! etenkin näin hyvän väristä!), valkoista teetä eri makuisina (juodaan paljon Nordqvistin teetä, mutta näitä ei ole vielä maistettu), ihanat lampaat puikon pidikkeeksi (hyvä, nyt ei silmukat karkaile matkallakaan) ja vihko, johon voin aloittaa vaikka elämänkertaa/kauhukertomusta "This is my life" ;)  Olen erittäin tyytyväinen ja otettu. Kiitos vielä kerran!

Mies tuli tänään kotiin, vihdoin kolmen viikon jälkeen. Maha on nyt täynnä itse tekemää pitsaa ja itse kasvattamia tomaatteja. Ne on muuten niiiiin paljon paremman makuisia kuin kaupasta ostetut. Etenkin kun kyseessä on sadon ensimmäiset..... Meinasi ukkokulta jäädä vaan ruuatta ja saunatta. Oltiin likkakaverin kanssa kahvilla, puolitoistatuntia meni kuin siivillä.....