Jantalta ja Kirsiltä sain tunnustuksen, joka lämmittää mieltäni. Kiitos!

1207946.jpg

Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Mietin ja mietin ja lopulta tulin siihen tulokseen, että blogeja, jotka tämän tunnustuksen ansaitsevat minun mielestäni on niin monta, etten jaksa listata niitä kaikkia tähän. Olen saanut niin paljon täällä blogistaniassa, ettei sitä voi sanoin kuvata. Lukemattomia inspiraation lähteitä, myötäelämistä, upeita töitä ja kuvia ja... ja.... ihan kaikkea! Kiitos kaikille, että olette olemassa.

Teitä on monenlaista blogin pitäjää, mutta kaikilla on yhteinen nimittäjä; intohimo käsitöihin. Itse toivon, että blogini tuntuu elämänmyönteiseltä (vaikka joskus elämä potkiikin päähän) ja haluan olla avoin ja ottaa avosylin vastaan kaikkea uutta; ihmisiä, ideoita, mielipiteitä. Olen tässä elämän melskeessä oppinut, että meitä on joka junaan ja joku jää vielä asemallekin, silti, kaikilla meillä on yhtäläinen oikeus hyvään ja tasapainoiseen elämään. Ei pidä olla liian tiukkapipoinen ihmisten, ideoiden ja tapahtumien suhteen. Olla avoin ja antaa jotain itsestään, siinäpä joka päivälle potkua..... Sain syntymäpäivälahjaksi magneetin, jossa oli mielestäni kiva sanoma: "Tee joka päivä joku ihminen onnelliseksi, vaikkapa vain itsesi." Pitäkääpä se mielessä =)

Ja sitten käsitöihin. Tässä on jotain valmistunutkin, vaikka istuminen tuntuu välillä tuskalta, käveleminen ja pitkällään oleminen samoin. Buranan voimalla on menty eteenpäin ja ehkä parin viikon sairis rauhoittaa nikamien välit niin, että selkä paranee. Huomenna alkaa fysioterapia ja jumppaa saa kuulema jatkaa entiseen malliin. Ainoastaan liikkeet, jotka tuntuu pahalta on jätettävä.

Lapsukainen halusi lapasia. Aiemmin tehdyt palmikkolapaset ovat liian pitkät, nyt on valmiina parit vähän lyhyemmät. Miten on Lapsukainen, onko värit vähänkään kohdallaan?

1208033.jpg

Lapaset ilman peukalokiilaa, koko naisten pieni

Lanka Rellana Flotte socke, väri 1645, 65 g

Puikot 4 mm sukkikset

Nämä lapaset halusin kokeilla tehdä niin, että tein ne sormista ranteeseen, eli nurin päin. Ilman peukalokiilaa ne onnistuivat ihan hyvin, kiilalla en tiedä miten kävisi. No jaa, tällä systeemillä ei tainnut paljoakaan hyötyä "normaaliin" tapaan verrattuna.

1208075.jpg

Lapaset peukalokiilalla, koko pieni naisten ( 10 s puikolla)

Lanka Online Supersocke, väri Nordland color, 964, 45 g

Puikot 3 mm sukkikset

Lapaset näyttävät kuvassa vähän hassuilta, mutta ovat kädessä ihan ok. Ja ohuemmat kuin edelliset. Mitään raitojen täsmäytystä en jaksanut edes ajatellla, seuraava lapanen jatkui siitä mihin edellinen loppui ;)

Ja sitten yhdet sukat. Kenelle lie menevät, siitä ei ole tietoa. Aika kauppaa tavaran, sanottiin ennen.

1208162.jpg

Miesten sukat, koko 43-45, puikolla 14 s

Lanka Rellana Flotte Socke, väri 195, 100 g

Puikot 3,5 mm sukkikset

Sukat on tehty varpaasta nilkkaan, näin on saatu menemään kaikki kaksi kerää tätä lankaa. Kaksi kerrosta 2o2n ribbiä, kaksi kerrosta aina oikeaa. Tuli vähän kennomainen rakenne. Tiimalasikantapää onnistui melko hyvin, ei jäänyt reikiä =)

Yksi pipon tuunaus on tehty neulomisen osalta valmiiksi. En vain kehdannut illalla käydä ompelemaan mustaa lankaa mustaan pipoon. Jospa huomenna olisi siltä osin valmista. Ja yksi julkaisukelvoton työ on viittävaille valmis. Huomenna senkin voi lukea valmistuneisiin. Mutta nyt jatkamaan näitä keskeneräisiä.....