Pikkuhiljaa joulunpyhät alkavat jäädä taakse ja on virittäydyttävä jo takaisin arkeen. Nyt onkin syöty jo tarpeeksi kinkkua ja laatikoita, muista herkuista puhumattakaan. Huomenna tehdään ruuaksi jotain kevyttä keittoa!

Nyt voi näyttää jotain kuvia, joita ennen joulua piti vähän pimitellä.

314710.jpg

Tässä sukat 7 veljestä raitalangasta, jotka menivät Pro Tuomas projektiin. Kiitos kaunis Matamille turnausemännyydestä.

Tyttärelle tein tietokonekassin Huopasesta. Tämä oli meikäläisen ihan ensimmäinen huovutustyö ja sen näköinen siitä sitten tulikin. Ei mahtunut tietokonetta, ei.

314718.jpg

Kassi oli kaksi kertaa läppärin kokoinen ennen huovutusta. Sitten laitoin sen tavan kirjopesuun neljällekympille muutaman pyyhkeen kaveriksi.

314720.jpg

Lanka huopui niin paljon, että on hyvä jos siihen nyt rahapussi ja kännykkä sopii.... Mittoja en muistanut ottaa ennen enkä jälkeen. Onneksi Tytär kelpuutti kassin muuhun käyttöön.

Yhdet tossukatkin piti vääntää vielä loppumetreillä. Olin unohtanut yhden lahjottavan kokonaan! No aatonaattona muiden kiireiden keskellä nämäkin pääsivät lopulta pakettiin.

314724.jpg

Mallina vanha, jo ala-asteella opittu tossun malli, lanka Liisa-lanka ja vitosen puikot. Sopii naisen jalkaan.

Nämä sukat on jo kertaalleen esitelty tässä blogissa erikseen, mutta tänään tuli sitten vahvistus siihen, että sopivat olivat saajilleen.

314728.jpg

Ja sairaaksihan minä tulisin, jos en saisi neuloa joulunakin. (Vaikka äiti kielsi, etten saa ottaa neulomusta mukaan aattona, silloin pitää rauhoittua joulun viettoon ;(  ) Kinkun sulatuksen lomassa neuloin kuitenkin Miehelle vielä yhden joululahjan, jonka hän sai joulupäivän iltana.

314731.jpg

Step-sukkalankaa ja lämmin ajatus, ne hoitavat Armaan Aviomieheni jalat!

Joulupukki oli tänä vuonna erittäin mukava, se ei tuonut kuin yhden lahjan (vaikka sain sen jo sieltä Porvoon lankatalosta), sellaisen jota olin katsellut jo monta kertaa kaupassa kulkiessani. Minulle kelpasi myös pehmeä paketti, toisin kun 5v:lle :). Mies oli ostanut minulle juuri sen oikean pyjaman! Nyt saan taas herrastella talvi-iltoina pyjama päällä ja villasukat jaloissa, entinen pyjama kun alkaa olla jo käytössä kulunut.....