On täällä jotain tehty, vaikka onkin päivitykset jääneet vähiin. On tehty ihan oikeita töitä, on käyty salilla jumppaamassa (ryhmässä ja yksin) sekä on neulottu. Vähän kylläkin, mutta laatua (hih. miten paljon tämä itsekehu haisee??). Aikaiseksi on saatu yhdet tiikerisukat - ja aloitettu muutamat seuraavat. Steppiä ja Fabelia (tuli viikolla Tapion kaupasta).

1065385.jpg

Sukat, koko 38-39, puikolla 16 s

Lanka Opal Tiger, 50 g

Puikot 2,5 mm bambut

Näissä on jo vähän enemmän tiikeriä, kuin aikaisemmissa, paksummasta langasta neulotuissa. Lehmä on jäänyt laitumelle :) Sukat laitetaan pukin konttiin, jospa joku "onnellinen" saa ne joskus..... (Huom. suku, tänä jouluna ei joulupukki jakele sukkia, ellei erikseen pyydetä. Kuulema jossain päin Suomea on jo liikaa sukkia ;), sukkia tulee, jos halutaan, mutta kuluttakaa nyt entiset ensin loppuun....)

Mieskin sai taas käsityönsä loppuun. Tänään päästiin "korkkaamaan" uusittu sauna (niin, taas, välillä käytiin saunassa, tällä viikolla oli lattian vuoro uusiutua).

1065403.jpg

Lattian kaadot on korjattu ja uudet laatat sekä saumat on lattiassa. Seinän vieressä olevat ruskeat laatat on myös vaihdettu väritykseen sopivaksi. Hyvin on remontti onnistunut. Nyt kun vielä saisi suihkuhuoneen ja saunan välisen seinä lasilaatoiksi, niin vot. Olisin enemmän kuin tyytyväinen. Mutta jääköön se tulevaisuuteen. Hyvin lähti löylyä näinkin. Ja oli siistiä.... Kiitos Miehelle! Jaksoit taas uurastaa yhden viikon meidän kodin eteen.....

Nyt vietetään rauhallista koti-iltaa, poltetaan puita takassa ja naatiskellaan ;) Jokunen silmukkakin voi neuloutua tässä illan mittaan.