Edit: jotain jouluista oli saatava sivupohjaan, pohja Minjalta. Punainen pohja ei ole ehkä helpoin väri, mutta yrittäkää ottaa selvää, vuodenvaihteessa vaihdetaan takaisin johonkin muuhun.

Olen palannut taas iloiseen Itä-Suomeen. Tai olimme jo eilen kotona, mutta tässä on mennyt aikaa tehdessä kaikkia pakollisia juttuja - ja joulujuttuja. Etelässä oli ihan mukavaa, paitsi säiden osalta. Siellä oli kovaa tuulta ja vesisadetta. Samasta säästä oli kuulema kärsitty täälläkin ja sen huomaa, lunta ei ole enää yhtään!

Lapsukaiselle vein tuliaisena pari kännykkäpussia, mitä nyt ompelin ne kasaan heillä. Ja hih, en muistanut, että Lapsukaisen puhelin oli leveämpi ja lyhyempi kuin minun ja pussukoiden mitoitus vähän sylki ;) Kyllä se puhelin sopi pussukoihin, mutta pituutta olisi ollut vaikka toiselle. Mutta sinne jäivät, tehdään uusia osuvammilla mitoilla.

1120218.jpg

2 x kännypussukka

Lanka Step+SisuGlitter (mustasin.), Mandarin Petit (kirjava), yht. 20 g

Puikot 3 mm sukkikset

Viikonlopun aikana, silloin kun ei menty muualla, neuloin Kerttu-sukat. Minä olisin jo saanut migreenin, jos minun pitäisi laittaa nämä sukat jalkaan, mutta Lapsukainen piti väreistä, joten sukat saivat heti uuden omistajan.

1120234.jpg

Kerttu-sukat, koko 37

Lanka Online Supersocke Winter-color, väri 1005, 70 g

Puikot 3,5 mm sukkikset

Muutoin aikaa kului ostosreissuilla, ihmisiä oli tuhansittain liikkeellä perjantaina! Saimme ostettua tarvittavat joululahjat ja tänään meillä oli Miehen kanssa talkoot.

1120247.jpg

Joulupukki kävi meillä!

Ai niin, vielä on dokumentoimatta sukat, jotka sain valmiiksi jo alkuviikolla, ennen reissua. Step-sukat valmistuivat melkein kokonaan mukavassa seurassa tiistaina neuletapaamisessa. Fabelit olivat päättelyä vaille melkein puoliviikkoa.

1120290.jpg

Naisten Fabel-sukat, koko 38-39

Lanka Fabel, väri 159, 70 g

Puikot 2,5 mm sukkikset

Sukat on tehty vaihtelun vuoksi kärjestä aloittaen ja tiimalasikantapäällä. Aioin tuhota kaksi kerää lankaa, mutta en sitten jaksanutkaan tehdä niin pitkiä varsia.

1120298.jpg

Step-sukat, koko 43-44

Lanka Step, väri ??, 75 g

Puikot 2,5 mm sukkikset

Varsi ja sukan päällinen on 4o2n-ribbiä, muutoin ihan perussukat. Nämä ovat jo toiset tästä väristä, pikkuisen alkoi puuduttaa toisen sukan tekeminen. Menossa pukinkonttiin.

Johan tuli juttua. Tiedoksi sinne etelään Lapsukaiselle ja Vävylle; sormi jaksoi neuloa ihan koko kotimatkan, ei se niin vakava urheiluvamma ollutkaan. Mitä nyt tänään on Miehen kanssa kilpaa valiteltu vasemman puolen olevan vähän kipeä lonkan kohdalta =) Mutta kivaa oli, mennään toistekin keilaamaan !