Kesälomareissu on heitetty! Käytiin jopa päiväseltään Kuopiossa. Kierreltiin kauppoja ja käytiin kahvilla Sokoksen kahviossa katselemassa ikkunapaikalta torielämää. Toki kävelimme itsekin tori läpi pariin kertaan, mutta mitään ihmeellistä ostettavaa ei löydetty. Ei torilta eikä kaupoista. Paitsi Euromarketista käytiin tullessa ruokaa kotiin. Se houkutteli enemmän kuin ruokailu ABC-asemalla =)

Ai niin, ostettiinhan me jotain; Mies sai pari lippalakkia - maksoivat peräti 2,-/kpl (lähtöhinta 10,-) ja minä neljä joulunpunaista Satu-lankakerää. Ajattelin tehdä niistä itselleni lenkkipipon ja lapaset, kun en voi pitää mitään sellaista, jossa on villaa = kutittaa. Itseäni - ja Miestäkin - ärsyttää syksyn pimeällä mustissa vaatteissa kävelevät ihmiset, ei niitä näe ajoissa! Nyt sitten on tulossa sellaiset asusteet, että näkyvät kaivolta kotiin. Tosin Mies sanoi, että täytyy olla sokea, jos ei näe meidän kaivon vieressä olevaa ihmistä. On nimittäin ihan rappusten vieressä ;)

Meinasin tänään esitellä yhdet valmistuneet sukat ja lapaset. Se jää kuitenkin huomiseen - tai hamaan tulevaisuuteen - kun en ennättänyt päätellä langanpäitä. Toivottavasti tuleva kummipoika pysyy vielä pari päivää äidin masussa, niin ei tule niin kiire näiden kotihommien kanssa. Ollaan näet luvattu mennä isojen veljien kaveriksi sillä aikaa kun äiti ja isä ovat vauvan teossa.