Marjut antoi myös minulle tämän YouMakeMyDay-tunnustuksen. Kiitän nöyrimmästi myös häntä. Yhäkään en jaksa etsiä kymmentä ylitse muiden, tämä tunnustus kuuluu kaikille suosikkilistalleni joutuneille =)

Tänään en ole joutanut paljon neulomaan, sain vain ommeltua 5v-ystävälle menevän pipon tuunauksen. Hän olisi halunnut tähtipipon jo aiemmin Mummolta ja Papalta, mutta he eivät suostuneet sitä ostamaan, kun pipossa ei ollut mitään kauluriosaa. Höh. Täti oli kiero ja osti pipon, aioin tuunata sen lämpimäksi ja tarhakelpoiseksi. Tästä siis lähdettiin.

1210657.jpg

Ihan tavallinen kaupantätin pipo, johon piti saada kaulan lämmikettä. Mielellään kulkemaan mukana pipon kanssa, muuten se hukkuisi tarhan eteisen syövereihin.... Niinpä siihen piti neuloa kauluri ja ommella kiinni. Ja tässä lopputulos, jota esittelee äänekäs pikkupäämme Sony. Hän istuu vasemman olkapääni takana ja pulisee lähes tulkoon koko illan ;)

1210698.jpg

Kauluri, koko pienen miehen

Lanka Satu, väri 34 ja 7veljestä  harmaa, yhteensä 55 g

puikot 4 mm pyöröt

Kauluri on varmaan vähän iso, katsotaan keskiviikkona kun pipon luovutus tapahtuu. Tällä viikolla on ystävämme nimipäivä ja olemme Miehen kanssa luvanneet hänelle, että menemme kolmistaan hampurilaisille (äiti ja iskä jätetään kotiin!) ja sen jälkeen ostoksille. Hän saa itse valita lahjan, katsotaan riittävätkö meidän rahat vai pitääkö laittaa visa vinkumaan ;)

Ja sitten viimeisenä, vaan ei vähäisempänä. Tuo minun Kultipuppeli, oma armaani, rakas Mieheni otti suureen ääneen vihjailusta vaarin ja rakensi tänään minulle tälläiset. Nyt minulla on omat sukanpingottimet! Kiitos Rakas!

1210743.jpg

Niin ja pöydällä odottelee viisi megasuurta "nypläyspalikkaa". Niistä on tulossa vyydinpuut. Neljä palikkaa palapeliin ja viides varalle. Mutta niistä enemmän kun saan puut käyttööni.