Eilen nimittäin oli menoa ja melskettä koko päivän! Mutta mukavaa oli. En ollutkaan aikaisemmin käynyt Kesämaassa, vaikka suht' lähellä asutaankin. Onneksi nuo veljen pojat poistivat tämänkin aukon sivistyksessä ;) Meikäläinen pääsi kyllä aika helpolla, kun vaan jaksoin siirtyä tuolilta toiselle siten, että säilytin näköyhteyden viikareihin. Mies kävi aina välillä katsomassa lähempää, että kaikki sujui ok kun pojat menivät neljä tuntia putkeen täysillä.

660333.jpg

Tulipahan neulottua monta riviä huivia bambulangasta tuonkin session aikana. Ja huomasin siellä toisenkin naisen, jonka puikot suihkivat sillä aikaa kun jälkikasvu temmelsi vesileikeissä. Ja hei, mistä tuntee kesällä neulojan? Katso sen rusketusrajoja!!

660337.jpg

Ja lopuksi vielä esittelyyn päähän tarkoitettu huivi. Tämä oli jo eilen käytössä ja ajaa asiansa, ei tullut pää kipiäksi auringonpaisteessa.

660340.jpg

Huivi, koko 54 x 33 cm, malli oma keskeltä "niskasta" aloitettu

Lanka Marks & Kattens Clown, 35 g

Puikot 3 mm ruusupuupyöröt

Pelagian lähettämä blogivoittolanka tuli heti käyttöön ja sitä jäi vielä sen verran, että voisin tehdä toisen saman tapaisen huivin. Sitten olisi toinen varalla, kun toinen pitäisi pestä.