Älkää pyörtykö rakkaat lukijat, tämä on todella kolmas päivä peräkkäin kun päivitän =) Mutta kun on niin tärkeää asiaa, niin on ihan pakko!

Katsokaa mitä tuo minun rakas Mieheni sai tänään aikaan. Nyt minulla on ne vyyhdinpuut! Hyvin pyörii ja täyttää tehtävänsä, melkein voisi sanoa, että täydelliset! Kiitos jälleen rakas Mieheni! Voisit olla lomalla vielä parisen viikkoa, niin minä keksisin mitä puuttuu ja mitä haluan ;)

1213308.jpg

Pirtin Kehräämön 100 g villalankaa pyöritettiin kerälle alta aikayksikön. Enää ei tarvitse kiertää tuolia ympäri, voi ihan istua sillä =) Nyt olen ERITTÄIN tyytyväinen, uskokaa tai älkää!

Jotain myös valmistui, mutta se on vielä julkaisukelvotonta. Lankaa kyllä kului 300 g, kerron myöhemmin mitä valmistui ja kenelle, nyt saa olla olla vielä hämärän peitossa. Ai mitenkö selkä; kipeä yhä, nyt todella kosketusarka hieronnan jälkeen.... ja kramppaa kivasti polvesta, kun hieroja käsitteli reiden pitkää lihasta. Huomenna olisi uusi käynti, katsotaan annanko fysioterapeutin edes koskea selkää. Tänä aamuna Mies meinasi saada "turpiin" kun erehtyi kietomaan kätensä ympärilleni ja laittoi kämmenen selän päälle ;)