Tänään olen nauranut välillä niin, että mahaan on koskenut! Kaiken tämän takana on ollut 5-v ystäväni (tai ylihuomennna jo 6-v!), joka on hauskuuttanut minua, isovanhempiaan ja vanhempiaan. Miten tuon ikäiseltä voikaan löytyä niin monta totuuden siementä =) Kahvipöydässä mm. selvisi se, että olen mummo! Kun kysyin perusteluja, niin poika totesi, että kun sinulla on suu aina näin :( . Ja siinä vaiheessa alkoi vähän hymyilyttää..... Mummot kuulema ovat aina mutrusuita. Kun kysyin, että mihin kategoriaan sitten laitetaan ne iloiset mummot, niin ystäväni aikoi kysyä tältä iloiselta mummolta: "Ootko sie mummo vai nuori vai mikä sie oikein oot?" Heh. Voi joutua pieni ystäväni kysymään muutaman kerran tuon kysymyksen minultakin, en meinaa jäädä mutrusuuksi, mummonakaan!

Mummola-vierailun jälkeen lähdin etsimään tälle kyseiselle ystävälleni syntymäpäivälahjaa. Se voi olla vaatetta tai leluja, elokuvia tms. kunhan se vain on ROCK! Kovat on vaatimukset, kunpa täti osaisi etsiä tälläisen rock-lahjan, vielä tänään sitä ei löytynyt =).

Neulottukin on, vähän. Yksi nimeltä mainitsematon vauvan haalari on nyt valmis, etsin tänään jopa napit siihen. Tiedoksi vain muillekin täällä päin nappeja etsiville; Palanurkka on paras nappikauppa tässä kylässä! Ja nappeja kuulema löytyy myös heidän kaupungin myymälästäkin, ei tarvitse välttämättä lähteä etsimään niitä tuolta Prisman takaa. Mutta kuvia ette saa ennen kuin haalari on omistajallaan, jokin järjestys se pitää olla!