Lapsukaisen kanssa kaupungilla kiertäessä täytyi käydä myös kauppojen lankahyllyillä. Onneksi pystyin malttamaan yleensä mieleni, mutta kun Lapsukainen löysi hyvän värisen kerän, niin pakkohan se oli ostaa. Ja kun sukat tulivat tilaukseen, niin nekin oli tehtävä =)

903694.jpg

Raita-sukat, koko 37 (11s puikolla, yht. 44 s)

Lanka 7veljestä raita, väri 893, 75 g

Puikot 4 mm ebensukkikset

Sukkiin ei tarvinnut kuulema mitään krumeluuria, joten ihan tavissukat. Väri vaan on niin Lapsukaisen omaa. Toivottavasti näillä näkyy nyt hyviä unia! Sukat eivät ehtineet ihan valmiiksi, kun Lapsukaiselle tuli vielä mieleen, että MP3:n piuhat on aina solmussa kassin pohjalla. Josko äiskä neuloisi soittimelle ja kuulokkeille säilytyspussin. Ja äiskä neuloi.

903701.jpg

Soitinpussukka, koko 12 x 16 cm

Lanka NO2 (100% puuvilla), väri 07, 30 g

Puikot 4 mm

Lanka löytyi koristani, on joskus Lankakorista tilattua. Nyt pitäisi piuhat pysyä kurissa ja soitin lämpimänä ;) Ja eilen illalla Lapsukainen ja Vävy tulivat pistäytymään (ovat parhaillaan Vävyn vanhempien luona) ja toivat mukanaan pussillisen lankaa. Olivat käyneet Prismasta 7veljeksen kampanjavärit, kaikki viisi, ja terveisinä oli, että niistä voisi tehdä jotain. Mitä tehdään, sukkia, lapasia, pipoja??