Nyt alkaa olla jo kesän tuntua. Päivällä oli jo vähän liiankin lämmin, mutta ei valiteta. Tuo minun armas henkilökohtainen valmentajani oli sitä mieltä, että aamulla heti kävelemään, ettei  helle lannista. Ja oikeassa olikin. Päivällä tein vähän pihahommia ja olinkin hyytyä.  

Eilen huomasin, että tarvitsen "kesäpipon" pihalle, ettei aivot ihan sula pihalla auringonpaisteessa. Mies kyllä antoi minulle firmansa lippalakin, mutta kun se oli väriltään tummansininen, niin se keräsi oikein imemällä kaikki auringonsäteet. Ei siinä muu auttanut kun lähteä lankalaatikolle penkomaan. Ja tälläinen oli tulos.

633257.jpg

Lollipop-pipo

Lanka Samos Lollipop, väri 803, 60 g

Virkkuukoukku 4 mm

Mietin vielä, tuunaanko pipoa vielä sen verran, että tuohon reikäkerrokseen pujotan silkkinauhan ja sidon sen rusetille pipon reunalle. Ohjetta ei ollut, mittailin vaan ketjusilmukoita pään ympäryksen verran ja kaventelin päälaella tilanteen mukaan.

Seuraavat sukatkin on vielä "julkistamatta". Nämä tein valmiiksi jo ennen sairaalakeikkaa, mutta niiden päättely kesti tänne asti.

633270.jpg

Lapsukaisen unisukat, koko 36-37, Olga-sukan mallilla

Lanka OnLine Supersocke Bambus, väri 949, 50 g

Puikot, 3 mm ebensukkikset

Koko ajan jo neuloessa tuntui, ettei tämä ole parasta mahdollista sukkalankaa. Eikä ollutkaan, näistä tuli jotenkin lörpöt. Pahoin pelkään, että ensimmäisen nukutun yön jälkeen nämä sukat eivät kestä enää jalassa. Saati sitten, että ne käy pesukoneessa. Vihreän vyyhdin omistaja kyllä kehui, että tämä lanka pitää kutinsa paremmin kuin puuvilla. Olen kuitenkin epäilevällä kannalla.

Nyt kun maha on täynnä Miehen grillaamaa kanaa ja kasviksia, niin voidaan jatkaa seuraavan projektin neulomista. Ja mikä on istuessa tässä terassilla kun kaksi päivää on ravattu puutarhalla ja sireenit tuoksuvat upeasti. Ihanaa, tätä voi tehdä koko kesän kaikessa rauhassa, näissä maisemissa.

633302.jpg