Olen neulonut nyt pari iltaa ja jättänyt pelaamisen väliin. Alan siis parantua. Paitsi kurkkuun koskee, ääni häviää ja välillä tuntuu ihan flunssaiselta. Kuumesärkylääkettä  naamaan ja taas baanalle, nyt ei voi olla poissa töistä. (Tosin äsken tein sen vihoviimeisen veroilmoituksen tähän possakkaan!)

Eilen illalla ilmeni vain pieni ongelma. Teen siis sitä Kiri-huivia ja neulehan menee kasaan ihan mahdottomasti, se on kuin jotain kennostoa nyt. Olen yrittänyt arvuutella miten paljon huiviin pitää neuloa korkeutta, jotta se olisi kohtuullisen kokoinen pingoitettuna. Yritin tavata ohjettakin, mutta....... Mallikertoja huivissa on nyt 9 ja lankana Lanet, siis vähän paksumpaa kuin esimerkiksi Dropsin Alpaca. Lankaa olen kuluttanut kohta neljä kerää eli 200 g. Olisiko kenelläkään hyvää vihjettä, sääntöä tai neuvoa miten määrittelisin korkeuden ?? Vai teenkö nyt vain reunapitsin, päättelen huivin ja toivon, että siitä tulisi sopiva?

457366.jpg

Kuvassa huivi on vielä ihan alussa...

edit: Ei minulla tietenkään nyt töissä ole mitään mittoja, ei huivista, eikä neulontatiheydestä, mutta jos jotain yleistä voisitte neuvoa......