670181.jpgPRKL, yksi väärä napin painallus ja koko tarina on bittiavaruudessa! No, yritetään uudestaan.

Tämä viikko on aloitettu siivoamalla. Tänään käytiin läpi alakerta ja huomenna olisi yläkerran vuoro. Kunto ei anna vielä ahnehtia noita töitä liikaa, joten tehdään vähän kerrallaan. Mies on kyllä verrattomana apuna kantaessa tavaroita pihalle ja puistelemalla ne, minulle jää vain pölyjen pyyhintä ja lattian pesu. Onneksi olen löytänyt noin kiltin ja ahkeran Miehen ;)

Hän nimittäin siivosi tänään liedenkin ulos! Se oli ollut jo pidemmän ajan kiikun-kaakun-kunnossa ja tänään päätti sitten hajota lopullisesti. Ostosreissun jälkeen meillä on nyt keraaminen liesi ja kiertoilmauuni entisen perusmallin sijaan. Katsotaan tulenko sinuksi uunin kanssa. Elämä kyllä yleensä opettaa, kantapään kautta ;)

Käsitöitä olen väkerrellyt aina huilatessani. Yhdet sukat olisivat muuten valmiina, mutta ei ole löytynyt inspiraatiota päättelyyn ja silittämiseen, joten niitä ei vielä julkaista. Tilalle piti aloittaa sitten kaksi uutta työtä, seuraavat sukat ja alpakkalangasta kaulahuivia. Sitä saattaa tarvita tässä kesän aikaan, lehdessä luvattiin viileää heinäkuuta. Ai niin, se Lapsukaisen alpakkatakki pitäisi kasata, kaikki palat on jo neulottu. Lupasin sen nimittäin juhannukseksi ja Lapsukainen Vävyn kanssa ovat täällä jo ylihuomenna! Kiva kun tulette taas, muistakaa ne tuliaiset ;))