Tänään vihdoin sain oman kännykkäni huollosta takaisin. Ei se ollutkaan matkalla kuin viisi viikkoa! Ja sekin aina ärsyttää, kun huollon aikana niistä aina häviää ne omat kuvat, taustat ja äänet. Nyt ei auta muuta kuin metsästellä ne takaisin. Ja puhelinlasku taas kasvaa hieman....

Tulin töistä (kiire päivä tänään) ja söin napani täyteen. Omatunto vähän kolkutteli kun istahdin sohvalle sen sijaan, että olisin käynyt imuroimaan. Siihen auttoi kun laittoi telkkarin ääntä vähän kovemmalle, jäi omantunnon äänet taustalle ;) Näky edessäni oli tämä.

216814.jpg

Mustan langan neulomisen välissä olen tehnyt olga-sukkia ja omppuhuivia. Oli vain vaikea päättää kumpi kiinnostaisi enemmän tänään. Entten tentten...... ja lopputulos löytyy seuraavasta.

216818.jpg

Totesin, että ihan turhaan yritän kohdistella raitoja aloittamalla sukat samasta väristä. Välillä löytyy takuulla solmu ja lanka jatkuu jonain ihan muuna. Joten loppusukan raidoitus on mitä sattuu. Mutta nämä saavat nyt luvan kelvata. Lankana on OnLinen Supersocken Winter-color, puikot kolmosen bambut. Rakkaalle Lapsukaiselle kiitos langan valinnasta, oli mieluinen väri. Kun joskus taas piipahdan (piipahtamisesta Vävy voi olla vähän eri mieltä)  teillä niin arvaa missä käydään...;)