Nyt inhottaa, suututtaa, v....ttaa. Loma loppui tähän iltaan. Lapsukainen sanoi, että asiaa pitää ajatella positiivisesti. En löytänyt vieläkään yhtään mukavaa asiaa. Tai no joo, kun tarkemmin ajattelee. Mies nukkuu vielä vieressäni ensi yön ja lähtee vasta aamulla (sunnuntai-illan yksinäisyys vältetty), päiviin tulee taas toinen rytmi (aamulla ylös, siis ajoissa) ja sitten se Lapsukaisen löytämä; työn teosta saa palkkaa. Vaikka minä kyllä jäisin kotirouvaksi, jos vain saisin sen tilipussin joka kuukausi ;)

Aamupäivällä tuli kokeiltua uusia pihakenkiä, hyvin toimivat. Miehen kanssa haravoitiin urakalla, mutta iltapäivällä näky oli melko lohduton. Ihan kuin kukaan ei olisi pihalla käynytkään. Haravoinnin jälkeen jatkettiin aktiviteetteja lenkillä, kun oli tehty kunnolla alkulämmittely (terveisiä fysioterapeutille). Kävelyn jälkeen olikin hyvä lähteä anoppilaan ja vanhempieni luokse kaksille (!) päiväkahville. Ei pääse näin laihtumaan =).

Siitä tulikin mieleeni, että otin aamulla tragediset -eikun strategiset- mittani. On sitten mistä verrata myöhemmin. Huomenna nimittäin alkaa uusi elämäni LadyLine-klubin jäsenenä. Nyt on pakko alkaa kuntoilla, kun jäsenmaksukin menee automaattisesti tililtä! Ja heti huomenna aloitetaan kun salikin aukeaa. Toivottavasti henkilökunnalla on aikaa tehdä minulle oma ohjelma.

Ai käsitöistä. Kyllä, niitä on tehty. Mitään ei vaan valmistu!