....pilipilipom. On taas vaihteeksi harmaa päivä, mutta lämmin.

Ei mennyt ihan putkeen suomalaisten sunnuntai, mutta saavat olla itsestään ylpeitä kaikki. Minullakin oli sunnuntaina jääkiekkomatsi, tosin minijoukkueilla. Meillä oli pelkät maalivahdit, kun pelattiin Outi vastaan 5v-ystäväni ottelua. Tasainen ottelu loppui vastajoukkueen suutumiseen, kun ei saanut viidestä käsillä olevista palloista kuin neljä maaliin. Onneksi ystäväni, vaikka onkin äkkipikainen, on myös lyhytvihainen ja hän alkoi esittää viiden minuutin päästä itse keksimäänsä näytelmää mummolle ja meille kaikille muille :)

Step-sukka ei ihan valmistunut euroviisujen aikaan, vaan vasta sunnuntaiaamuna. Mutta kun en ole jaksanut päätellä enkä prässäillä sukkia, niin en ole kehdannut niitä kuvatakaan. Nyt olen sitten tehnyt alpakkatakin lisäksi (siis se ikuisuustyö) sukkia Onlinen bambusukkalangasta. Tosi kivaa neuloa, mutta katsotaan nyt mitä siitä loppujen lopuksi tulee. Jostain syystä kun tuntuu siltä, että toinen kerä ei halua enää sukiksi, vaan siitä on keksittävä jotain muuta.

Kiva, enää huominen töitä ja sitten alkaa pitkä viikonloppu. Jos vielä saisi mukavia vieraita seuraksi kun se Ukkokulta vahtii niitä paria jääkillikkaa Perämerellä yhä ;(.

589286.jpg