Nyt voisi jo tuo lumen tulo vähän hellittää. Puolimetriä kerralla riittäisi vähäksi aikaa, etenkin kun olen tehnyt tänään lumitöitä aamulla kello kuusi ja illalla samoin. 

Tämän Suomen sään ihanuuden sain tuntea jo eilen etelä-Suomessa; koulutuksesta lähtiessä kastuin läpimäräksi. Siellä kun satoi jalkarättejä. Iltajuna Savoon oli kyllä lähtiessä aikataulussa, mutta tavallisesti reilu neljä tuntia kestävä matka oli nyt kaksi tuntia pidempi. Siinä ehti vähän jo neuloakin ;) Menomatkalla aloitetut kämmekkäät Miehelle valmistuivat.

243794.jpg

Mitään ihmeellistä en yrittänytkään laittaa näihin. Helmineuletta muutoin, mutta kämmenselän puolella on joustinneuletta pitämässä ryhtiä. Lankana Nalle Colori, puikot 3,5. Silmukoita oli 14 puikollaan ja tein ihan reilun peukalokiilan.

Langaton lokakuukin loppui. Ja selvisin siitä! Vaikka olinkin siellä etelässä kaikkien ihanien lankakauppojen lähituntumassa, niin onneksi (?) aikataulu oli niin tiukka, ettei niihin päässyt edes huokailemaan. Tänään kyllä otin sitten heti takaisin ja laiton sähköpostitilauksen menemään ;)

Nyt voisi lukea muutaman sivun kirjaa ja käydä sitten unten maille. Kaksi lyhyttä ja huonosti nukuttua yötä takana ei ole kaikkein paras lähtökohta tehokkaalle työpäivälle.