Täällä yksi kirjanpitäjä alkaa valmistua tilinpäätöskauteen - ja tekee ensimmäisen tilinpäätöksen omista käsitöistään ;) Mutta sitä ennen ne "viimeiset tilikauden tuotokset", kaksi paria sukkia tuli valmiiksi juuri ennen joulua, mutta en jaksanut päätellä niitä vasta kuin tänään. (Piti saada postauksen aihe, Lapsukainen jo huomautteli, että päivitykset ovat nykyisin kovin harvassa...)

1165355.jpg

Sukat, koko 38-39

Lanka Regia silk color, väri 184, 60 g

Puikot 2,5 mm sukkikset

Tein sukat varpaasta ylöspäin tiimalasikantapäällä. Tarkoituksena oli tuhota lankakerä per sukka, mutta niistä olisi tullut niiiiiiiin pitkät, ettei kukaan olisi huolinut. Mutta lanka oli mukavan pehmeää ja taatusti ei kutita herkintäkään (55 % merinovillaa, 20 % silkkiä, 25 % polyamidia).

1165396.jpg

Lasten sukat, koko 33-34

Lanka Online supersocke Nordland-color, väri 964, 45 g

Puikot 3,5 mm sukkikset

Näissä sukissa ei ole mitään ihmeellisyyksiä, ihan tavis-lasten sukat. Näitä tarvitaan yllättävän paljon.

Ja sitten siihen tilinpäätökseen. Mitään ihmettä ja isoa en ole tehnyt tänä vuonna. Tosin töitä on enemmän kuin edellisenä vuonna, johtuu varmaankin pitkästä sairaslomasta kesällä. Mutta yllätyin itsekin lukumääriä, johonkin ne ovat uponneet vuoden aikana, itsellä ei varastoissa ole oikeastaan muuta kuin muutamat sukat. Tässä vuoden 2007 aikana valmiiksi asti saatetut:

 • sukkia 46 paria
 • sniikkerit 1 pari
 • säärystimet 2 paria
 • hartiahuiveja (kolmio) 10 kpl
 • kapeita kaulahuiveja 10 kpl
 • patalappuja 2 kpl
 • lapasia 8 paria
 • pussukoita kännyille ja soittimille 3 kpl
 • pipoja 15 kpl
 • neuletakki aikuisille 2 kpl
 • neuletakki vauvalle 1 kpl

Edit: langankulutus kaikkeen tähän oli 6,605 kg!

Melkein yhtä pitkän listan saisi keskeneräisistä, mutta tänä vuonna aloitetuista töistä ;) Villatakki, neulepusero, toinen, hartiahuiveja useampi, vauvan haalari (sorry kummipoika), ja.... ja..... Tässä yhtenä päivänä, heikkona hetkenä, lupasin Miehelleni, että en aloita ennen yhtään uutta ennen kuin kaikki keskeneräiset on tehty. Poikkeuksena voi aloittaa työn syntymäpäivälahjan takia, tilaustyön takia, ihanien uusien lankojen takia.....

Niin, niistä uusista langoista. Postipoika valitti tänään, ettei meidän posti mahdu oikein laatikkoon. Onneksi olin jo kotona vastaanottamassa sitä.

1165468.jpg

Laatikosta (joka tuli maxi-kirjeenä) löytyi kasa Rellanalta tilattuja sukkalankoja. Sekä tämä, jonka takia tilauksen yleensäkin tein. Nuo langat tarttuivat ostoskoriin jotenkin vahingossa ;)

1165535.jpg

Tätä huivipohjaa katselin jo joulukuun alussa Novitan myymälässä, mutta aika suolainen hinta (melkein 15 euroa) sai jättämään sen hyllyyn. Siihen pakettiin kuului kyllä huivilangatkin, mutta luulen, että varastoistani löytyy huivillinen lankaa, vai mitä luulette? Niin, tämän pohjan hinta oli vain 3,10 euroa!

Joo, tulihan tuota juttua. En nyt vielä toivottele uusia vuosia, eksyn varmaankin vielä tänne ennen vuoden vaihdetta =)